Tyypillinen turhauttaja

Ihme ja kumma

Tiedättehän sen ihmistyypin, joka takertuu aina yksityiskohtiin eikä ymmärrä kokonaiskuvaa? Tähän ihmistyyppiin törmää useimmiten erilaisilla keskustelupalstoilla, Facebookissa ja kyllä, myös oikeassa elämässä.

On jotenkin turhauttavaa käydä keskustelua yhtään mistään tämmöisen ihmistyypin kanssa, kun hyvin varhaisessa vaiheessa tajuaa, et pään hakkaaminen seinään on paljon mieluisampaa puuhaa kuin yrittää saada tää ihminen tajuamaan tarkoittamasi kokonaiskuva. Sadat muut sen kyllä ymmärtävät, mutta tämä ei - ainakaan heti.

Oliskin vain niin helppoa, että tämä ihminen kärsisi pitkistä piuhoista ja olis tahattomasti yksityiskohtaan takertuja, mutta tällä turhauttavalla tyypillä se on tarkoituksen mukaista eikä ees kannata odottaa mitään "oho sori"-settejä, kun tajuntaan viimein paukahtaa se asia, mitä tässä ajettiin.

Näiden ihmisten kanssa tulee oltua monesti "tukkanuottasilla", kun asia vain ei mene jakeluun. On kyllä eräänlainen taito tuokin - irroittaa jokin asia täysin asiayhteydestään ja ruikuttaa siitä monta päivää. Viimein kun asia valkenee, urputetaan vielä tovi, kun oli muka niin epäselvästi kommentoitu. Yeah, right. Onneks ne sadat muut tietää.

Lauantai-illan urputus hoidettu, voi kömpiä sohvalle koirien ja isännän kylkeen nauttimaan elämästä.

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.