Ladataan...
Iidan matkassa

...Ja päädyin työpaikkalääkärille terveyskeskukseen.

Ensin naispuolinen sairaanhoitaja otti minut vastaan ja teki lähetteet tarvittaviin kokeisiin. Hän pyysi niiden jälkeen minua odottamaan aulassa lääkärin kutsua. Ilmotustululta luin, että terveyskeskus olisi heinäkuun kiinni. Todennäköisesti paikalla olisi siis vain yksi lääkäri ja saisin odottaa ja kauan. Otin alulan tuolissa niin hyvän asennon kuin mahdollista ja ajattelin lääkärin varmasti olevan nuori lääkärin alku ensimmäisessa kesätyössään terveyskeskuksessa. 

Istuin aulassa kaikessa rauhassa ja näin yhden oven avautuvan, josta mies lääkäri pyysi potilasta sisään. Silmäni katsoivat lääkäriä ylhäältä alas. Hän oli aivan liian komea, ruskea tukka ja ruskeat silmät, aivan liian pitkä ja aivan liian nuori. Sisäinen puumani kyllä heräsi ja hartaasti toivoin, ettei hän tutkisi minua, voisin pyörtyä uudelleen, joka oli tuloni syynikin.

Samaan aikaan käytävän toisesta päästä kuulen oman sukunimeni. Katsoin ääntä kohti ja näin aivan ällistyttävän komean mies lääkärin. Aivoni meni ihan sekaisin ja jalat veteläksi. Lääkäri päätti tehdä minulle neurologiset testit, kun olin aivan kujalla. Puristin hänen käsiään ja hän kutitteli minua varpaista. Tietenkin hän pyysi riisumaan kengät eikä minulla ollut sukkia jalassa. Siinä hän sitten hipsutteli varpaitani ja katseli onko niissä mitään eloa.

Päästyäni ulos huoneesta haukoin henkeä. Avasin myös Tinderin ja laitoin haku säteen 1 km päähän, jos lääkäri osuisi minun matchikseni. Hänestä ei kuitenkaan ollut juhannusheilaksi.

 

-Iida

 

 

 

Share

Ladataan...
Iidan matkassa

Kesä on niin kiva juttu siihen asti, kun saa pitää housut jalassa. Sortsit ja mekot, ovat reiteni kesäviholliset. Pahimman tästä tekee sen, että rakastan mekkoja ja omistan niitä aivan turhankin monta. Laitoin viikonloppuna ekaa kertaa tänä kesänä mekon päälle ilman sukkahousuja tai legginssejä. Sisäreiteni hikosivat ja pisarat valuivat pitkin säärtä. Hikisinä ne hinkkasivat toisiinsa. Lopulta kävely sattui niin paljon, että jouduin kävellä reidet harallaan mekko korvissa. Sisäreidet olivat haavoilla. Ja sama tappahtuu lyhyiden sortsien kanssa, polvimittaiset sortsit on ok, mutta yritä sellaisia nyt jostain löytää. Joka kesäinen ongelma.

Minulla on siis niin kutsutut merenneitoreidet, joissa reisien välissä ei ole reisivakoa. Kuka nämä merenneitoreidet on keksinyt, kuka on keksinyt rasvan kertymisen sisäreisiin? Kenen idea ja mitä varten? Intiimissäkin puuhissa pitää sisäreisiläskit aina asetella, muuten läskit jäävät tielle. Olo ei todellakaan ole kuin merenneidolla. Hikisenä kesäpäivänä olo on kuin gorillalla, kun kävelet jalat leväällään. 

Toki nautin moudoista ja tiedän olevani reitevä. Mutta mikä tähän ongelmaan avuksi? Nyt ei talkit ja jauhot auta. Hikoilen ne pois alta aika yksikön. Laihduttaminen voisi osittain vähentää ongelmaa, mutta aika kova homma siihen nähden, ettei kukaan voi taata rasvan palamista sisäreisistä.  Stay up-sukat ovat ehkä hirveintä, sillä sukka ylttää sisäreisien kohdille ja silikooni nauhan päälle ne sisäreisiläskit sitten plumpsahtavat ja hinkkaavat toisiaan. Olen leikannut todella monet sukkahousut sortsimallisiksi estämään tätä ongelmaa, mutta sukkahousun lahkeet rullautuvat ylöspäin. On tässäkin ongelma! Onneksi Suomen kesään ei montaa hellejaksoa mahdu :) 

Miten sinä toimit ja mitkä on vinkkisi?

-Iida

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Iidan matkassa

Viikonloppuna olin osallisena kauniin parin häissä. Häät on aina todella ihana juhla, on upeaa juhlia kahden ihmisen rakkautta. Näissä kyseisissä häissä se rakkaus vain oli niin suuresti läsnä jokaisessa ja tunnelma oli liikuttava. Teki vain mieli tallettaa se hetki purkkiin ja kaikki siinä tilassa olevat tunteet. 

Häissä kun juhlitaan rakkautta, ovat monet vieraistakin pareja. Sellainen saa sitten sinkun tunteet todella sekaisin. Miksi kaikilla muilla on joku ja minulla ei ketään? Näin vain parillisia ihmisiä, vähän kuin raskaudesta haaveileva näkee vain odottavia äitejä. Ja siinä rakkaushuumassa silmäni kohtasivat yksin olevan miehen. Ja yritin sitten iskeä miestä. Jatkoin vielä seuraavan päivän puolella, kunnes hän sanoi olevansa varattu. Nolotti aivan valtavasti.

Oikeastaan nolotti niin paljon, että päädyin yön pikkutunneilla ladata Tinderin, vaikka olin pysynyt poissa puoli vuotta ja elämäni oli saanut todellisia kohtaamisia. No ehdin nähdä siellä vuorokauden aikana tarpeeksi ja ehdin poistaa sen jo sunnuntai iltaan mennessä.

 

Tinderissä tuli muutama tuttu kasvo vastaan. Sain suurta hupia, kun tunnistin vanhoja matchejäni kahden vuoden takaa. Nauroin itsekseni sitä, että nuo miehet olivat edelleen Tinderissä. Paitsi niin olin minäkin. Se ei sitten naurattanutkaan. Toisaalta olin ollut pitkään poissa, joka ei tee siitä samaa asiaa. Siellä he roikkuivat sitä oikeaa etsien aivan kuten minäkin, muutama kuva oli ehkä vaihtunut.

Tulipa vastaan myös yksi entinen ihastukseni, johon olin ollut hullaantunut aiemmin tänä vuonna. Swaippasin oikealle ihan vain testiksi.

Odottelin saavani matchejä, mutta mitään ryntäystä ei tapahtunut. Sain kaksi matchiä. Toinen oli mies, jota ystävänikin oli tapaillut, joka kävi ilmi vasta keskustellessamme. Juttu jäi siis siihen.

Pettyneenä laitoin ystävälleni viestin ja kerroin sortuneeni Tinderiin. Hän kysyi saarnan jälkeen sen tärkeimmän ”kai oot saanut treffit tälle päivälle?”. En ollut, joten aloin kuumottaa toista matchiäni.

Juttu päättyi siihen, että poistin Tinderin ja laitoin asian yöllisen hairahduksen piikkiin. Häiden syytä koko juttu.

 

-Iida

 

 

 

Share

Pages