Ladataan...
Iina S.

 

Kyllä nyt on niin, että en tykkää yhtään Lilyn mainostulvasta ja siitä, etten saa blogistani oman näköistä. Enhän mä kauaa täällä viihtynyt. Edellistä postausta kirjoittaessani meni hermot ja hetken mielijohteesta kyhäsin blogilleni ihan omat nettisivut :D Lilyssä mua kiehtoi yhteisöllisyys, mutta kyllä ulkoasu, joka on just sellainen kuin haluan, menee sen edelle.

--> bangsiina.com <--

Share
Ladataan...

Ladataan...
Iina S.

Moi.

Mä oon halunnut jo pitkään tehdä työnäni jotain, joka on oikeasti intohimoni.
Haluaisin olla itseni pomo.
Haluaisin tehdä luovaa työtä.
Haluaisin pitää kaikki langat omissa käsissäni.
Haluaisin ryhtyä yrittäjäksi.

Noh, yrittäjäksi ei tässä vielä olla ryhtymässä, mutta oon ottanut ensimmäisen askeleen sitä kohti; perustin mun tekemille koruille Etsy.comiin oman verkkokaupan, nimeltä Bangs Jewelry. (Bangs koska, noh, mulla on otsatukka ja englanniksi otsatukka on bangs.)

Oon mun pienestä putiikistani tosi innoissani! Mun suuri haave on, että verkkokaupallani menisi niin hyvin, että voisin perustaa yrityksen ja myöhemmin jopa palkata työntekijöitä! 

Kaikki korut olen tosiaan väkertänyt ihan omin pikku kätösin. Hopeiset riipukset olen tehnyt itse hopeasavesta muotoilemalla ja ne ovat puhdasta hopeaa. Uutuutena mun verkkokaupassa ovat nuo Swarovskin kristalleista kyhätyt kaulakorut! Lisään tuotteita sinne aina pikkuhiljaa, mutta aion pitää valikoiman melko hillittynä, enkä räiski sinne ihan mitä tahansa tekeleitäni :D

Oon tästä tosisuper innoissani ja olisi ihan mahtavaa, jos auttaisitte mua saavuttamaan mun haaveen tykkäämällä mun koruputiikin Facebook-sivusta. :)

Käykää ihmeessä myös tsekkaamassa itse verkkokauppa ja kertokaa, mitä mieltä olette!

Bangs Jewelry (klik klik klik!)

 

Instagram: @bangsiina

Facebook

Bloglovin

YouTube

 

 

 

Share

Ladataan...
Iina S.

Elämäni ensimmäinen oma joulukuusi! On jotenkin ihan aikuinen olo - mulla oma joulukuusi! Minikokoinen kuusi löysi paikkansa hyllyltä välttääkseen kissojen armottoman teurastuksen. Asettelimme kuuseen valot ja askartelin hieman epämuodostuneen tähden latvaan. Emme sen kummemmin lähteneet kuusta koristelemaan - se on meidän näköisemme juuri tuollaisena vaatimattomana ja köyhänä rimpulana. Nyt se joulutunnelma vasta hiipi munkin synkkään sieluuni joulukuusen, juuri ikkunaan ripustamieni jouluvalojen ja joulumusan myötä! 

Seuraa Bloglovinissa
Instagram: @iinasfi
Tilaa YouTubessa

Onko teillä joulukuusi? :)


Share

Ladataan...
Iina S.

Kävin yhtenä päivänä kahvilla (ja omenakinuskikakulla). Lauttasaaressa on sellainen söpö pieni mutterin muotoinen kahvila lähellä Ruoholahteen vievää siltaa. En ollut käynyt siellä koskaan, mutta sinä aurinkoisena päivänä tuumailin että mikäpäs siinä ja astuin kahvilaan sisälle. Tunnelma siellä oli lämmin. Lähellä istui mukavanoloinen mummeli ja hänen viereiseen pöytään istui keski-iän ylittänyt mies, joka alkoi selailla sanomalehteään. Yllä olevassa kuvassa nuo kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä istuskelevatkin.

He alkoivat juttelemaan. Päivittelivät länsimetroa ja kuinka huonot bussiyhteydet keskustaan astuvat pian voimaan. Metro ei ole kiva paikka, ikkunoista näkee vain mustaa ja ihmiset rientävät liukuportaissa ohi kauheaa vauhtia. Voihan sitä hissiäkin käyttää, mummeli totesi.

Oli jotenkin ihan hirmuisen ihanaa vain istuskella kahvilan nurkassa ja kuunnella kaksikon keskustelua. Ei kirjaa, ei läppäriä ja puhelintakaan en selaillut. Täytyy harrastaa tätä useammin! 

Suosittelen valitsemaan ihmisten seuraamiseen jonkun sympaattisen kahvilan, joka on vanhempienkin ihmisten suosiossa. Kahvilaketjut ja keskustan kahvilat tuskin soveltuvat tähän. Sitten valitset vain mukavan nurkkapöydän ja siemailet kahviasi ja stalkkaat muita. Itse en vielä rohjennut osallistua keskusteluun (eipä mulla olisi aiheeseen ollut kovinkaan paljoa sanottavaakaan), mutta ehkä ensi kerralla.

T. Ilmeisesti kovaa vauhtia mummoutuva lauttasaarelainen

Seuraa Bloglovinissa
Instagram: @iinasfi
Tilaa YouTubessa

Share

Ladataan...
Iina S.

Joulukuu on jolkotellut jo melkein puoleen väliin ja ihmiset miettivät mitä ostavat lähimmäisilleen lahjaksi. Itse olen hankkinut ihan vain muutamalle lahjat ja tiedän, että lahjojen saajat tulevat pitämään niistä. En pidä siitä, että pitäisi väkisin keksiä lahja jollekin, mutta toisaalta joskus taas haluaisi kovasti antaa lahjan lähimmäiselleen, mutta ideat ovat vähissä. Siispä tässä muutama mielestäni kiva lahjaidea!

Ensimmäisen lahjaidean kykenee väkertämään ihan ilman penniäkään. Kyseessähän on siis itse tehty joulukoriste, jonka voit nähdä ylhäällä olevan kuvan yläreunassa. Tarvitset vain helposti taipuvia oksia (paju on tässä hyvä, mutta itse nappasin oksia jostain maassa makaavasta random puusta, jonka lajia en tiennyt) ja kuusenoksia. Rautalangan avulla kursit kokoon oksat ja kyhäät haluamasi muotoisen väkerrelmän ja tadaa! Sulla on joulukoriste! Paketoimisen kanssa on tosin oltava varovainen, ettei kuusenneulaset varise pois.

Toinen mielestäni todella hauska lahjaidea on bambusta tehty ekohammasharja muovisen harjan tilalle! Se maksaa noin 5 euroa ja eri värisiä bambuharjoja taitaa löytyä ihan jokaisesta ekokaupasta ja huomasin niitä ihan tuiki tavallisessa päivittäistavarakaupassakin.

Noin 8-9 euroa maksavan ihon ihmesienen olen itse todennut hyväksi ihon puhdistajaksi. Sieniä on vaikka minkämoisia erilaisilla ominaisuuksilla. On syväpuhdistavaa, kuorivaa, ihoa kirkastavaa, meikin puhdistavaa ja kosteuttavaa sientä. Sienet ovat kompostoitavia, luontoa säästäviä ja ympäristölle turvallisia eikä niissä ole lisäaineita. Omani on Ruohonjuuresta, ja kuten bambuhammasharjaakin, luulen että sitä löytää useimmista ekokaupoista. Lue sienestä lisää täältä!

Kaunis kasvi kauniissa ruukussa? Ihana idea, vaikka itse sanonkin! Kasvi on Plantagenista ja ruukku H&M homesta, mutta kauniita ruukkuja voi löytää vaikka kirpputorilta. 

Toivottavasti saitte ideoita joululahjoihin! :)

Seuraa Bloglovinissa
Instagram: @iinasfi
Tilaa YouTubessa

Tsekkaa videolta loput joululahjaideat!

Share

Pages