Mitä viet tupareihin?

iivents

Tuparit! Ja ensimmäinen välähdys - mitä sitä veisi mukanaan.. perinteisiin kuuluu suola ja leipä, kenties nykypäivänä voisi lisätä viinipullon samaan kategoriaan. Mitä muuta?

Olen yleensä tehnyt itse kortin. Yllä olevan kortin tein babylomalle lähtevälle työkaverille. Aiheita on tietty monia, ei aina tarvitse olla kauniita kukkia tms.  Putkirempan takia evakossa olleelle maalasin pönttökortin- sainhan kutsunkin "pönttöbileisiin".

Wikipedia sanoo tupskuista:

Tupaantuliaiset, puhekielessä tuparit, on tapahtuma, jossa uuteen asuntoon muuttanut henkilö pitää pienimuotoiset juhlat uuden asuntonsa kunniaksi ja kiitokseksi muuttossa auttaneille. Tapa on jäänne tavasta siunata juuri valmistunut talo. Vanhan perinteen mukaisesti vieraat ovat saattaneet tuoda lahjaksi vertauskuvallisen leivän ja suolan

Kommentit

Sugar & Pepper

Olen saanut tuparilahjaksi mm. irtoteetä+teepallon sekä printillä koristellun tiskiharjan ja tiskirätin. Helppoa ja pientä, mutta on ilahduttanut kovasti. Itse olen vienyt kaverille esim. perinteisen viinipullon sijaan rommipullon, joka sopii drinkkien tekoon. :)

LinaS
iivents

Hey, rommipullo voiskin olla mainio! :) Kiitti vinkistä! Ja itse asiassa mulla taitaa olla "lahjajemmassa" Tukholman reissulta ostettu printtikuviolla varustettu tiskirättikin, whohaa!

Sugar & Pepper

Nonni. :D Kiva, jos vinkeistä oli apua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.