Alppipuiston kesä

iivents

Alppipuiston kesä- kaupunkikulttuuria parhaimmillaan.

Jengi relaa vilteillä, piknik-kamat messissä, on koiria, lapsia, ystäväporukoita, naurua, elävää musaa. Mikäs sen parempi tapa viettää kesäistä sunnuntaita.

Minäkin piipahdin viime sunnuntaina chillailemassa Alppipuisto Jazzeilla. Kävimme illan ratoksi kuuntelemassa pääesiintyjä Jukka Perkoa, jonka fonitaiturointi ei jätä kylmäksi. Buenos!

Suosittelen!!

Oliko muuten kukaan aikaisemmin päivällä mestoilla? Tämä herra veteli vimpan päälle dinnerit lavan edessä (taisi olla oma poika messissä, kun kiehnäsi kainalossa ruokailun ajan :) ). Emme vaan ehtineet kuulla mistä hommassa oli kyse. Heitähän tänne kommentti, jos on parempaa tietoa asiasta- kiinnostaapi.

 

Share

Kommentit

Anna Karhubear

Nyt alkoi kiinnostaa minuakin, mikä oli tuon herran erityinen päivä!

backyardbambie

Itsekin näin tuon illallispöydän lavan edessä. Aika hienoa!

Piipahdin pikaisesti tuossa jazz-tapahtumassa, mutta aggressiivisten pullonkerääjäjengien verinen välienselvittely lähietäisyydellä vei hyvän fiiliksen... :/

LinaS
iivents

Voi kurjuus, me nähtiin ko. tilanne - mutta kauempaa. Niitä oli monta ja kovin ikävältä näytti. :/ Heidän tyylinsä kerätä pullojakin on aika hyökkäävä, hyvä kun uskaltaa kädestään pistää putelin maahan, niin heti on joku nyhtäämässä sitä mukaansa. Mutta että toisiaan pieksevät toisiaan niin kivan tapahtuman keskellä.. Not nice at all!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.