Bondeja ollut 50 vuotta, mutta kuka on paras James Bond?

iivents

Mielestäni old time favorite on Sean Connery. Roger Moore on tietenkin tehnyt useamman roolisuorituksen, mutta jostain syystä Sean on henkilöhahmona

The Bond.

Huomenna perjantaina saa ensi-iltansa uusin leffa 007 Skyfall, jota pitää varmasti käydä vaanimassa suurelta kankaalta, jotta pääsee kunnon fiilareihin. Lilyn toimitus kertoikin jo syyskuussa, kuinka Tom Ford on pukenut Daniel Craigin elokuvaan.

Elokuvien viehätys ei katoa, vaikka digiaikaa elämme ja kaiken voi ladata verkosta. Minulle ikinukkujalle leffateatterit ovat mahtavuutta - en koskaan nukahda kesken leffan. Kotisohvalla lähes kaikki leffat jäävät puolitiehen, kun sohvan gravitaatiokuoppa ottaa minut haltuunsa.

Olen kokeillut jopa istumista lattialla, jotten nukahtaisi kesken elokuvan (ei ole väliä onko vauhtia vai romantiikkaa)  - eikä silläkään ollut tarpeeksi tehoa. Uni tuli ja keskeltä lattiaa heräsin yömyöhällä. Kräh.

Sanomatalossa on Ilta-Sanomien ja Nelosen järjestämä näyttely, James Bond 50 vuotta - 50 kuvaa. Postauksen otokset ovat Sanomatalon näyttelun antia.

Kannattaa käydä vaanimassa, kun vielä ehtii! Näyttely on avoinna 28.10. asti. Esillä hienoja kuvia vuosien varrelta, sekä uusimmasta elokuvasta ja Lilyn toimituksen Lauran P:n numero uno Bondista Danielistakin.

Kuvia on myös muista kohtauksista ja elokuvien hahmoista. Tämä Rautahammas oli lapsena niiiin pelottava.

Ja onhan se! Jösses mikä dude!

Onkohan Madonna ottanut tästä mallia garderoobiinsa?

Suosittelen visiteeraamaan Sanomatalossa!

.. ja siellä elävissä kuvissa.

Kommentit

Luminosa

Liput on varattu.

Craig on paras. En tunnusta muita Bondeja. :D

LinaS
iivents

:) Hehee! 

"Shaken, not stirred." vs "Do I look like I give a damn?"
 

Luminosa

"Yes, Considerably." Omg. Hot.

LinaS
iivents

:D Bondit on ihan kuolemaks. Pitää mennä heti varaamaan pilettejä.. bondataan (toisessa merkityksessä) kaverin kanssa sunnuntaina leffan merkeissä, joten kenties valkokankaalla hyörii Bond! 

Do you want a clean kill or do you want to send a message?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.