evästä reppuun ja festareille

iivents

iivents muistuttaa nyt epäilemättä isäni (terkut isäpapalle!) kuuntelemaa Ylen radio-ohjelmaa musiikkia ja urheilua.. no can do. Musiikki ja urheilu näyttelee tällä hetkellä suurta roolia kesäelämässäni. Ja mikäs siinä!

Huomenna starttaa kesäesat tai -eijat kohti Turkua ja Ruisrockia! Jeah! Pitääkin laittaa kamppeet kasaan ja käydä eväsostoksilla jo etukäteen niin pääsee suorilta kohti festaritannerta. Niinkuin Ruisrock, kuuluu myös kauppa-autot kesään kuin nakki sunnuntaina silmän päälle. Niitä vaan on kovin harvassa nykykään, kauppa-autoja nimittän.

Tämän Vankkurin bongasin Kivinokasta, jossa auto kurvailee säännöllisesti. Aika hunajaiset oli vaan hinnat, kun kävin pari jädeä ja limpparia ostamassa taannoin. Kannatuksen vuoksi piti herkkuja ostaa, maksoi mitä maksoi. 

Kesälahdella kurvaa toinen aivan hurmaava myymäläauto, jonka isäntä ja emäntä pitävät myös kyläkauppaa. Käykäänhän kurkkimassa - Varmon Kyläkauppa - voiko tästä enää kyläkaupan tunnelma olla aidompaa? Kuvissa mukana myös myymäläautot Mortti ja Vertti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.