festarihuumaa 7

iivents

Järvenpään Puistobluesin kuuuuuumia jamittelutunnelmia!

Matt Schofield Trio vetäisi letkeän setin, diggasin kovasti!

Mulle uuden musatuttavuuden, Schofieldin jälkeen legendaarinen John Mayall kiipesi lauteille. Eilisen hellepäivän lavaa, voi todellakin kutsua saunaksi!

Mayallin bändin basisti Greg Rzab vetäisi maestron rinnalla pitkän bassosoolon, jonka jälkeen nosti basson "hellesuojaksi". Kuuuma oli! :)

Jonny Langin kitaroinnin jälkeen kajahteli soulsoundit Vanhankylänniemessä Angie Stonen kruunatessa hienon päivän!

 

Ensi vuonna uudestaan!

 

 

 

Kommentit

LinaS
iivents

Oliko joku Lilyläisistä mestoilla, kun Jo Stance oli lavalla? Meitsi ei ehtinyt ihan alkuun- olisi kiva kuulla millainen keikka oli.

MYdays

Tykkäsin heti, kun eka kuva oli niin hieno!

Itse en ole Puistobluesin pääkonsertteja harrastanut, vaikka lähellä olisi olleetkin. Blueskatu on kuitenkin poltellut jalkojeni alla, tänä vuonna viimeksi. Tunnelma oli sielläkin hyvä, ehkä auringonpaiste toi paljon ihmisiä.

LinaS
iivents

Kiitos Eva! Tuo ihanan viilentävä suihku oli kovassa käytössä. En muistanut ottaa biksuja mukaan, muuten olisin pulahtanut uimaan! :)

Voin uskoa, että blueskadulla on ollut porukkaa. Kaverit kertoivatkin, että hyviä bändejä/ mielenkiintoisia kokoonpanoja esiintyi pitkin viikkoa. Mm. Unkarilainen poppoo, jolla oli hyvä meininki omalaatuisine soittimineen ja sovituksineen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.