Halloweenin hirvityksiä

iivents

Do you see death in my eyes? Tällä lauseella ja asenteella oli hyvä viettää eilisiltana Halloween-hulinoita.  

En muista milloin viimeksi olisin ollut yllärirastitehtävässä mukana. Tarkoituksena oli yhteinen illanvietto syömisineen ja jutusteluineen, mutta päästyämme Hakaniemen torille käsiimme lätkäistiin tehtäväkassit ja ensimmäinen ohje - valmista Bloody Mary -drinkki, ota kuva drinkeistä ja lähetä numeroon xx. Saat seuraavan vihjeen. Ai ai, oli kyllä hauskaa. Usein olen itse järkkäämässä tapahtumia ja ideoimassa muiden päänmenoksi asioita. Nyt oli kerrankin mukava olla siellä yllätettävien puolella. Meidän aikuisten olisikin hyvä muistaa päästää vapaalle aina silloin tällöin, eikä vain tollottaa tiukasti aikatauluja ja suunnitelmia mitä pitää toteuttaa. 

Mitäs pidätte paidasta? UFFin suurkuluttajana hommasin sen aikoinaan serkun polttareihin ja päätin säilyttää sen "kaiken varalta". Olenhan hamsteri luonteeltani. Kas kas, näinpä sitä tulikin sitten käytettyä. Über-sexyn kotsan ostin aikoinaan Berliinistä ja karua kieltä puhuvat lasit lähti kotoisasti Turun torilta matkaan viime RuisRock-reissulla, yhdellä eurolla! Ja minä kun ehdin jo miettimään, että mitä ihmettä sitä laittaa päälle.. onneksi ei tarvinnut lähteä kauppaan tungeksimaan, vaan pientä mielikuvitusta peliin ja releet löytyi omasta kaapista valmiina. 

Tänään onkin maistunut hirviburgerit, joita rakas mieheni meille päivällä taikoi! Nams! Aivan hirveetä Halloweenia siis. :) Päätin vielä raapustella illan ratoksi pastellityön, saas nähdä tuleeko tuo oma naama uniin kummittelemaan. Sen verran tuima on katse. Pööö!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.