Haloo! Tämä bändi on huudattanut yleisöä ahkeraan kesän aikana

iivents

Elli and boys on todellakin kiertäneet ahkerasti tänä kesänä. Nämä aurinkoisen illan fotot ovat kotoisasta Riihimäki Rockista, jossa pääsin vierailemaan elämäni toista kertaa. Halusin hieman hold my pictures (en horses), jotta voin verrata viime viikonlopun massatapahtumaa, legendaarista Ruisrockia tähän kotoisan letkeään Riksu Rockiin. Ja onhan näissä ero kuin yössä ja päivässä. Kuitenkin esimerkiksi Haloo Helsinki! oli kummassakin esiintymässä ja voisin vaikka veikata, että Riihimäellä heidän keikastaan sai paljon enemmän irti päästyä melkein ihokosketukseen bändin kanssa.  

Loistava keikka ja jengi tanssi hurmiossa Ellin huudattaessa yleisöä. Pienemmillä keikkapaikoilla voisin kuvitella olevan myös bändiin toisenlaiset vaikutukset, kuin suuren suurissa jalkapallokenttäkeikoissa, joissa yleisöstä ei näy kuin pari ensimmäistä metriä ja loput ovat yhtä hyllyvää massaa. 

Hyväntuulista bändiä kuuntelee aina mielellään, kiitos kesäisen tunnelman ylläpitämisestä koko bändille!

Kommentit

Luminosa

Mä oon tänä vuonna kuunnellut Haloo Helsinkiä tosi paljon! Keikalle en oo vieläkään päässyt, kun Ruisrockiinkaan emme sunnuntaina ajoissa ehtineet! Täytyy varmasn bongats joku klubikeikka ja mennä sinne! :)

LinaS
iivents

Kannattaa, tosi energinen pakkaus koko bändi! Eli todellakin suosittelen, jos kaiken lisäksi olet paljon kuunnellut bändiä. 

Luminosa

Joo! Tällä hetkellä samaistun tosi paljon Jos mun pokka pettää -biisiin. ;)

LinaS
iivents

Ja mulla soi repeatilla "huuda huuda ilosta, huuda huuda vapaudesta.." Perjantaaiiiii!!! :))) Pitää vielä jaksaa hetki ja sitten landelle. Jippikayee!!

Luminosa

Wuhuu! Hauskaa viikonloppua! :) Minä vietän sen töissä!

LinaS
iivents

Kiitos Luminosa! Tsemppii sorvin ääreen! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.