Hugh Masekelan hyväntuulen musiikkia aamuun, huomenta!

iivents

Eilisen Huvila-teltan konsertti oli musiikki-iloittelua veikeiden jutusteluiden höystämänä. 74-vuotias Masekela antoi flyygelitorven kaikua Töölönlahden illassa letkeällä rytmillä. Haluankin jakaa iiventsin ystäville muutamia musapätkiä, tutustukaa tähän maailmanmusiikkiin! Ihan mieletöntä fiilistelyä.

http://www.youtube.com/watch?v=vZUU4iMjqCk

Elävä ja eläväinen legenda, afrojazzin suurmies saapuu pitkän tauon jälkeen Suomeen. Eteläafrikkalainen puhallinsoittaja ja laulaja on yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä afrikkalaisista muusikoista. Hänen meriittilistansa on huikea: 1960-luvulla Yhdysvaltoihin maanpakoon lähtenyt Hugh Masekela on julkaissut yli 40 albumia, kivunnut USA:n listaykköseksi, kahminut Grammy-ehdokkuuksia sekä esiintynyt yleisömassoille ympäri maailman. Omien keikkojensa lisäksi Masekela on esiintynyt mm. U2:n ja Paul Simonin kanssa. Hän on myös poliittisesti aktiivinen ja vaikutti aikanaan näkyvästi Etelä-Afrikan apartheidin kukistamiseen.

74-vuotias Masekela on edelleen mahtavassa vedossa. Keikat ovat täynnä energiaa ja viihdyttävyyttä, minkä takeena on valloittava ja elämänmyönteinen legenda itse. Lähde Juhlaviikot >>

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.