huomenna avataan

iivents

Joulukuun ensimmäinen luukku! Meillä on itsetehty, Partiolaisten (siitä onkin jo saanut avata luukkuja, kun on adventtikalenteri) ja Star Wars -suklaakalenterit! Whooh, miten tuo jäppinen muistaa avata jokaisesta luukut. ;)

Itse olin intohimoinen joulukalenterin vahtaaja pienenä, sillä erotuksella, ettei meillä ikinä ollut montaa kalenteria. Se yksi ja ainoa. Mutta sitäkin tärkeämpi. En ikinä saanut suklaakalenteria. Kun sitten kerran sain kaverilta jouluisen suklaan oman kalenterista saamani tarran (yksi ja ainoa kerta kun sain tarrakalenterin) kanssa vaihtarina, niin se ei maistunutkaan niin hohdokkaalta kuin olin luullut. Jotain nirskuvaa ja mautonta tsekkiläistä suklaata.. pöh. Siitä lähtien olen ihmetellyt noita suklaakalenterien toivojia. Poikakin halusi suklaakalenterin ja sai sen pikkujoululahjaksi. Voi pikkuherran onnea!

En ihan kalenteriton ole minäkään - duunissa odottaa salmiakkijoulukalenteri! :D Ihana duunikaverini antoi sen Halvan tehtaanvierailun jälkeen. Nyt on jokainen työpäivän aloitus mustaa magiaa täynnä! Slurps!

Kommentit

Luminosa

Tavallisten suklaakalenterien suklaa on ihan hirveää! Toista se on Kinder-kalenterit! :D Onko niitä tarrakalentereita enää olemassa? Sellaset oli tosi kivoja. :) Mulla ei oo tänä vuonna ollenkaan mitään kalenteria. Ei edes kaljakoria. Nyyh.

LinaS
iivents

En ole tarrakalentereita nähnytkään vuosiin - tästä syystä ostin Bakugan tarra-arkin ja napsuttelin omatekemään tarraylläreitä. Toimii! :) Mitähän maksaisi Pokemon tai Bakugan joulukalenterit, kun Lego Star Wars-kalenteri oli monta kymppiä hinnaltaan. Huh! Meillä ei siis sellaista ole.. kävimme pitkät keskustelut asiasta ja sain (ehkä) jäppisen ymmärtämään, ettei me nyt joulukalenteriin laiteta niin paljon fyrkkaa kiinni. Ideahan siinä on tärkein, ei se tavarapaljous mitä sieltä tulee.

Luminosa, nyt vielä ehtii, tänään on ensimmäinen päivä - koppa kainaloon ja kyytiin eri bisselaatuja!  

 

LinaS
iivents

Mitähän tuli mieleen (olisiko tuo Kinder-kalenteri tuonut mieleen), sellaisia krääsäkalentereitakin oli kultaisella kahdeksankymmentäluvulla. Pieniä hevosfiguureita, koiria, kissoja.. siis aivan jonninjoutavaa ja turhaa rojua. Mutta varmasti iski kuin häkä skideihin. Ja joulun jälkeen jäivät varmasti laatikonpohjalle, kuin suklaamunasta tullut yllätys.

 

Luminosa

Joo, kaikki erikoisjoulukalenterit ovat ihan käsittämättömän hintaisia. Taitaa Kinder-kalenterikin olla yli kympin. Tuollainen krääsäkalenteri kuulostaa kyllä tosi mainiolta tavalta kerätä rojua nurkkiinsa. Sama juttu on niillä Kinder-yllätyksilläkin. Yksi kaveri kerran totesikin, että eikö sitä suklaata vain voisi saada ilman niitä muovipalloja ja yllätyksiä. Ei taida olla ihan samanlaista suklaata kuitenkaan edes niissä kinder-patukoissa. :(

LinaS
iivents

Totta, pelkkää Kinder-sukunaatia - ilman rojua. :)

Toinen krääsänkeräämispaikka on Mäkkärin Happy mealit, aiiivan toivotonta roskaa. Huh. Sitähän ei ole pakko ottaa, mutta ehdollistettu lapsille jo mainonnassa niin, että moniko niistä suostuu jättämään "lelun" väliin ja valitsemaan jälkkärin aterian päätteeksi.. aika harva.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.