Jari Tervon Layla vei rajusti mukanaan - kirjan menevä aukko lomapäivässä.

iivents

Sain Jari Tervon Laylan joululahjaksi, avattuani kirjan ensimmäisen aukeaman se vei mukanaan raakuudesta, vihasta ja rujoudesta huolimatta. Tai ehkä juuri siksi. Ihmiskauppa ja ihmisten kohtalot olivat niin eläviä, että teos piti otteessaan tiukasti. Myös silloin kun päätin olla lukematta, kirja huuteli yöpöydällä.. Eikä kirjan lukemisessa tosiaan mennyt viikkoakaan. Mutta nyt- kirjavinkkejä!

Mitä sitä voisi noin väkevän lukukokemuksen jälkeen ottaa nokan alle?

Sofin uusin on jäähyllä. Koitin sitä lukea moneen otteeseen, mutta sen on nyt hyvä vähän kypsyä kunnes taas nappaan sen luettavaksi. Jokin siinä tökkii ja pahasti. Onko se vain minun pääni vai missä syy, mutta välillä on hyvä antaa kirjan levätä ja tarttua siihen sitten kun lukeminen rullaa. Ainakaan Tervon kirjan kanssa ei ollut sitä ongelmaa.

Karun ja riipaisevan koskettavan kirjan jälkeen onkin vaikea aloittaa uutta - tai olisiko jotain ehdotuksia heittää? Nyt on vielä lomapäiviä = lukuhetkiä jäljellä, ennen kuin astun sorvin ääreen.

Kommentit

Luminosa

Johanna Sinisalon Enkelten verta luen itse tällä hetkellä. Yli puolen välin olen päässyt, ja hyvä se on ollut. :)

LinaS
iivents

Kiitos Luminosa kirjavinkistä, pitääpä tutustua!

Nappasin tänään bussikaveriksi Bad Mothers Handbookin by Kate Long, jonka olen joskus lentokentältä ostanut matkalle varakirjaksi. Jäänyt sitten suomalaisten teosten varjoon ja lukematta. Joskohan sen nyt lukisi. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.