Jenni on taas ihmisten edessä

iivents

Missä muruseni on kyseli Jenni Vartiainen ja taisi olla yleisössä monta, joka mieluusti olisi vastannut Täällä! Olen nähnyt Jennin aikaisemmin tapahtumissa, joissa hän on laulanut vain osan tunnetuimmista biiseistään ja tästä syystä keikkakokemus oli itselle uusi ja mieleenpainuva. Sen muistan, että hunajainen ääni on livenä yhtä pehmeä ja voimakkaan kantava kuin levyllä. Ja näin se todella on. Huikea Artisti isolla A:lla.

Rakkaimman keikkamestani värivalot loistivat loppuunmyydylle yleisölle kirkkaina, mutta ei läheskään niin kirkkaina kuin Jennin karisma ja se jumalainen leninki. Vain kunnon diiva voi vetää ylleen kultaa ja hopeaa kuin Jenni! Sillä erotuksella, että Jennin käytös ei ollut lainkaan diivamaista, vaan erittäin lämminhenkistä ja yleisöä kuuntelevaa. Tästä olin positiivisesti yllättynyt.

Vartiaisen julkisuuskuva on hoidettu hienosti, eteerisen etäinen artisti, joka kuitenkin keikoilla jutustelee yleisölle, laulattaa ja huutelee takaisin kun yleisöstä kuuluu kannustavia kommentteja. Enpä olisi tiennyt sitäkään, että edellisestä Tavastian keikasta on jo vuosia. 

Olin Tavastialla torstai-iltana onnellisen sykkyrällä vaikkakin remontin ja muuttorumban keskellä todella väsyneenä. Keikkaliput oli plakkarissa heti ilmestyttyään, ostin ne syntymäpäivälahjaksi ystävälleni. Mitäpä sitä ei hyvän ystävän vuoksi tekisi - itse pidän mukavista ylläreistä, joten on nastaa ilahduttaa myös muita. 

Pyysin siis lapsuudenystäväni Ilvekseen olusille, mutta jo heti ovella tavattuamme toivottelin tervetulleeksi toisesta ovesta sisälle. Ylläri ainakin meni läpi, eikä kaverini osannut aavistaa mitä tuleman piti. Nappiin meni että päjähti! 

Hyvä Jenni! <3

Kiertue käynnistyi loistavissa tunnelmissa. Useat Jennin keikat taitavat tosin olla loppuunmyytyjä, joten jos mielii tätä hunajaista ladya kuulla livenä Terra -kiertueella, niin kipin kapin lippukaupoille! 

Kuva Tavastian ilmoitustaululta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.