kalakierros

iivents

Terassikausi avattu! Ja samalla huomasin "joutuneeni" kalakierrokselle! :)

Kalaravintoloiden teemaviikot huipentuivat kalakierrokseen- jokaisessa kuppilassa oli oma maateemansa. Hilpeä Hauki/Tanska, Janoinen Lohi/Saksa, Vastarannan Kiiski/ Englanti, Punavuoren Ahven/Espanja ja Italia ja Kaunis Kampela/Skotlanti.

Istahdimme täysin asiasta tietämättöminä Lohen terassille auringosta ja oluesta nauttimaan ja kas, sisällähän oli Saksa-teema täydessä vauhdissa. Porukalla Günther-viikset nenän alla ja stand up-komiikka pauhasi sisällä.

Kalakierroksen oma ilmaisbussikin sattui pyrähtämään paikalle, kun tuopin pohja näkyi- joten hyppäsimme sen kyytiin, tietämättä mitä iltapäivä toisi tullessaan. Kunnon festarimeininllä mentiin kohti Italia/Espanja -teemaa.

Pyrähdimme Italian jälkeen Larussa Kampelan Skottilais-tunnelmissa. Tarjolla oli mm. Haggista, joka on Skotlannissa asuneelle tuttua kauraa- ei oikein maistu edelleenkään. ;) Paikalla oli myös viskinmaistatusta, Skotlantilaisista tislaamoista tietenkin.

 Englantilaista meininkiä tarjoili Vastarannan Kiiski, jossa laulu/kitaratrio esiintyi laulaen Britti-biisejä. Fish &  chips annokset olivat harmittavasti ehtineet loppua Kiiskeen päästyämme.

Asiaankuuluvat ohjeet löytyivät myös täydellisen PILSNERIN laskemiseen, siitä vain opettelemaan! :D

Terassikauden avajaiset siis venähtivät festaritunnelmissa- eipä jäänyt laimeiksi tämä ensimmäinen terassikerta. Mitähän kevät ja kesä vielä tuovat mukanaan! Cheers!

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.