Karkkikauppa Sweetheartin myymä Salmiakkola vie kielen mennessään

iivents

This is a warning!

Salmiakkola oli mukana Suomen Salmiakkiyhdistyksen gaalaillassa - ruotsalainen käsinvalmistettu suolaisen muikea salmiakkitoffee oli hetkessä loppu. Ohessa foto gaalasta, jolloin kulhossa oli vielä tuota himoitsemaani makeista yllin kyllin. 

Aivan huikean maukasta. Jokainen kultakimpale on käsin pyöritelty omiin pikku käärepapereihinsa. 

Tein lauantaina visiitin Kiseleffin taloon, jossa oli tapahtuma kaikille kulttuurin ja makeannälkäisille. Designia, käsitöitä ja ah, makeita herkkuja!

Jos vaikka vähän enemmän olisi tullut herkuteltua.. ;)

Karkkikauppa Sweetheartista kerrottiin viikolla, että siellä ollaan edustamassa ja salmaikkitoffeetakin on saapunut erä. Ei tarvinnut sanoa toista kertaa, niin maukasta herkkua tuo arvokas musta makeinen on. Kyllä kannatti, loppu viikonloppu menikin herkkua mutustellessa. Njams! 

Dessertert utan gränser on makean herkun takana, käykäähän kurkkaamassa herkkutuottajan blogista lisää. Ja kuten sanoin, tämä oli varoitus - once you taste it you can't resist it! 

Det är SÅ GOTT!!

Eivätkä nämä Sweetheartn muutkaan namuset jätä makeannälkäistä pulaan. Uudenmaankadulle kannattaa mennä visiteeraamaan, ihania herkkuja ja miten oivasti sopivat esimerkiksi perinteisten pääsiäisherkkujen rinnalle.

Värikylläistä kerrakseen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.