Kiitos kuuluu antaa myyjälle suoraan - ja nyt myös näkyy.

iivents

Tänä iltana riekun (parhaillaan) siskoni ja hänen miehensä tupareissa. Halusin muistaa heidän uuden kotinsa juhlia joko blini- tai etanapannuilla (siskoseni, nyt tiedät mitä olisin ostanut jos olisin löytänyt ajoissa).

Vauhdikkaan kiireisen elämän keskellä lahjojen ostaminen jää jostain syystä viime tinkaan, joten perjantai-iltana kaupoissa pyöriessäni en löytänyt mistään kyseisiä vekottimia. Päädyin Kantsun Prismaan ja siellä kodinosastolla kahdeksan jälkeen illalla silmä kovana pannuja etsiessäni olin jo vaipua epätoivoon. Ei ainuttakaan blinipannua - paistinpannuja olisi ollut vaikka muille jakaa. Bliniiiih.. ei vastausta kutsuhuutoon. Etskupannujakaan en löytänyt, joten olin jo hylkäämässä lahjaideani tyystin.

Ja silloin, silloin takanani kuului kevyellä naisen äänellä kysymys "voinko auttaa sinua?". Siis mitä?!? Prismassa, kahdeksan jälkeen illalla, joku on a) eksynyt ko. osastolle b) tulee kysymään haluanko apua. Kyllä, ihanaa, kiitos - haluan, korjaan tarvitsen apua.

Yhdessä myyjän kanssa kävimme hyllyjä läpi ja totesimme blinipannujen olevan nollissa, mutta hän tiesi näyttää missä etanapannuset sijaitsevat. Pitkän hyllyn ylimmällä orrella. Vaikka olen 180 cm pitkä ja siihen vielä saappaiden korot, niin ei röntgenkatseeni sinne asti ylettynyt. Ja näin löysin etsimäni ja juteltiinpa vielä muutama sananen pakkausmahdollisuuksista tavaratalon pakkauspisteellä ja sain viinivinkinkin kaupan päälle.

Mahtavaa! Se ken on kyseisessä ostos(anteeksi)h¤lv¤tissä käynyt tietää, ettei sieltä löydy aivan yhdellä kurkkauksella tuotteita. Hyllyjä on metritolkulla ja siellä välissä voisi ottaa sadanmetrin pikajuoksuskabat.. niin pitkät ovat käytävät ja antishoppaajalle se aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Hae maito Kannelmäen Prismasta, niin saat illan lenkin suoritettua..

Pelastavalle myyjälle - en voi sanoa enkelille, koska ihan täyttä lihaa ja verta hän oli - suuri kiitos vielä kerran. Kiitin jo paikan päällä, mutta haluan lausua vielä julkiset kiitokset.

Kiitos Kati Kantsun Prisman kodinosastolta!

Jatka samaan tahtiin, niin saat takuulla monen muunkin tyytyväiseksi ystävällisellä avuliaisuudellasi.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.