Lähtisitkö terdelle katsomaan palkintojenjakoa?

iivents

Helsingissä urheillaan yleisurheilun EM skabojen merkeissä kesä-heinäkuun vaiheessa. Olen yksi onnekkaista vapaaehtoisista, joka pääsee tuntemaan kisahuuman lähikosketukselta. Jei! :) Mediapalveluiden valokuvaussektori on tuon hektisen kisaviikon kotini. Tänään IL:n verkkolehdestä sai lukea, että kaikki (myös liputtomat) pääsevät kisatunnelmaan mukaan. Palkintojenjako suoritetaan Stadikan ulkopuolella tapahtumapuistossa.

Minusta tämä on hienoa, että annetaan mahdollisuus osallistua skaboihin, vaikka ei fanaattinen yleisurheilun seuraaja olisikaan ja maksaisi pilettejä kentälle. Samalla tarjolla myös muuta viihdettä, musiikkia unohtamatta ja ties vaikka se urheilukärpänenkin purisi! Kesäinen Helsinki nukkuu normaalisti Ruususen unta juhannuksen jälkeen. Jussista moni aloittaa lomansa ja lähtee landelle. Usea turisti varmasti ihmettelee tyhjiä katuja ja autiota tunnelmaa, kun ketään ei liiku pääkaupungin kaduilla. Nyt saadaan vähän "äksöniä" tähänkin tuppukylään hiljaiseen kesälomasesonkiin ja varmasti myös muut kuin kisaturismot pitävät asiasta.

Mitä mieltä olet, lähtisitkö seuraamaan palkintojenjakoa paikan päälle vai kuuluuko se hupi mielestäsi vain ja ainoastaan Stadikan seinien sisäpuolelle lipuista maksaneille?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.