lemmikkinäyttely

iivents

Messukeskuksessa oli Vihreänä viikonloppuna tupa täynnä tapahtumaa, mm. lemmikkieläimiä. Elma-messujen puolella hirnahtelivat hevoset ja mylvivät sonnit, kun lemmikkipuolella oli pienten kotieläinten esiinmarssi. Lintupuoli on aina mun lemppari. 15 vuotta tipusia oli kotonakin, kunnes tulin allergiseksi. Onneksi allergia ei ole niin paha, ettenkö voisi käydä ihastelemassa sirkuttajia.

On hauska katsella millaisia omistajia lemmikeillä on - mm. puputtimien omistajat olivat usein nuoria viattoman näköisiä siloposkisia tylleröitä. Tässä tuomaroitavana olivat hauskannäköiset pulleropallero marsut! Omistajat eivät tosin samaa lookia kantaneet. ;)

Freteille oli tullut uni.

By the way, näytänköhän mä tai mun poika liskolta..?! :D Meillä kun lemmikkinä on pieni leopardigekko, josta aikaisemmin postasinkin foton tänne iiventsiin. Neiti ei ole yhtä tuhdissa kunnossa, kuin kuvien gekkoset. Mutta perässä tulee! Hyvin maistuu toukat ja sirkat neitokaisellekin.

Matelijapuolella oli jos jonkinmoista öttiäistä.

 

Kommentit

E97 (Ei varmistettu)

Missä ihmeen rasioissa noita gekkoja oikein myytiin? En ollut paikalla,mutta kuva nyt ei ainakaan näyttänyt hyvältä asian kannalta. Ällöttää oikein, kun alan messuillakin saa kohdella eläimiä miten huvittaa.
Toivttavasti olen väärässä ja tuo onkin niille ihan luonnonmukainen tapa viettää aikaa.

LinaS
iivents

Kiitos E97 kommentista, ihan hyvä kysymys. Wetbox on osa jokaisen leopardigekon terraariovarustusta. Boxi on tärkeä erityisesti nahanluonnin aikana.

Kuvan gekot olivat samankaltaisissa rasioissa, kuin mikä meilläkin on terraariossa. Terrassa pitää olla wetbox, jossa on joko kosteaa rahkasammalta, vermikuliittia tai pienillä gekoilla talouspaperia - kuten meillä on käytössä. Pienet gekot saattavat syödä pohjamateriaalia, joten suolistotukosvaaran vuoksi emme vielä ole siirtyneet kahteen edellä mainittuun.

Boksi on meidän neidin lempparipaikka, kostea piilopaikka, johon kiva kaivautua nukkumaan. Hereilläoloaikanakin leopardigekko menee sinne usein hengailemaan.

Lisää terraario.net sivulta:

"Wetbox: Pienille eläimille sopiva wetbox saadaan esimerkiksi muovisesta kostealla rahkasammalella tai turpeella puolittain täytetystä karkkilaatikosta. Suuremmilla eläimillä käytetään isompia muovilaatikoita. "

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.