The Local Band rockasi huikealla setillä täpötäydessä salissa, tänään The 69 Eyes astuu lavalle.

iivents

Huh hah heijaa!

Olipa viime perjantaina mahtava meininki Tavastian lavalla. Kun samaan aikaan on kitaravirtuoosi Alexi Laiho, Duracell -rumpali Jussi69 ja kasarihevin uuden aallon lähettiläs Olli Herman ja minulle vähän tuntemattomampi nuori jantteri rock-kukon elkein kiekaroiva Archie Kuosmanen lavalla ei meno VOI olla hissuttelua. Päin vastoin! Tukkahevi raikasi - olipa lavalla jonkun hiustenkuivaajakin. Liekö Ollilta jäänyt.. ;)

Tupa oli aivan täysi, jopa rock-luolan vanhaparta isäntä Juhani Merimaa oli katsomassa, kun the Local Band esiintyi. Tänään jatkuu jamittelut, kun The 69 Eyes ottaa lavan haltuun vuoden toiseksi viimeisenä päivänä. Tämä Gothic Girl on jo matkalla..

Kommentit

Tarja Lumimaa (Ei varmistettu) http://tarja-snowland.blogspot.fi

Wau, mahtavaa. Olisi ollut niin upeaa olla tuolla. Onnekas olet!

LinaS
iivents

Hei Lumimaan Tarja - oli kyllä niin mahtava meno, että ei takuulla jättänyt ketään kylmäksi. :) Näitä one time only keikkoja kun ei takuulla tule montaa eteen. Alexikin taisi lähteä jo takaisin Losiin, eikä Bodomin poijaat keikkaile Suomessa keväällä. Seuraavan kerran sitten Tuskassa hän taituroi taas kitaransa kanssa. Uskomaton soittaja!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.