Messuemännän duuni.. ei ihan meikäläisen vartalolle sopivaa puuhaa.

iivents

Lätkä&Säbä&Digi&snoukka Expon kuvaterveiset viime sunnuntailta. Jopa oli kova pöhinä Messukeskuksessa. Paikka kuhisi nuorta lököhousuista kundia ja snoukkatyttöä. Jos Elma-messuilla haisee lanta, lapsimessuilla makea karkki, hattara ja pieru, niin täällä leijaili vastaan ovelta alkaen nuorten testosteroni ja pipon alta tunkeutuva pesemättömien hiusten hiki - ja sen haistoi myös ollessaan ständeillä kävijöitä liki. Nyt oli teinit liikkeellä - laumoittain.

Tätä tytteliä oli tuijottamassa sekä isät, että pojat. Aikamoinen jobi sanon minä! Ei olisi musta tuohon (siis silloin alle parikybäsenä ja nuoruudentimminä), aikamoinen pokka kyllä nuorella naisella. Kundit ampuivat säbämailoilla palloja ja tyttö otti kiinni. Arvata saattaa, että kudit olivat mahdollisimman ylös, jotta tytsä hyppää ammeesta ylös. Hoh hoijaa ja papat töllötti silmät kiiluen vieressä. Minkähän markkinointitiimin kokouksessa tämä idea on syntynyt..  "Laitetaan sellainen hottis suihkuruskettunut mimmi uikkareissa ja pipo päässä porealtaaseen ottamaan kiinni säbäpalloja.." No näytti tehoavan, koko ajan oli jonoa. ;) Mutta kuka muistaa mitä sillä osastolla promottiin?

Tupa oli täynnä myös pelejä. Raakkuvalla äänellä kuulin monen ohi madelleen (nuorisohan ei liiku kovin vikkelästi) kundin marisevan, kun pelialueet olivat K18. Eivät toki kaikki, kuten ei tämäkään.

Rajalan (lue rahalan) osastolla oli pakko käydä kuolaamassa viimeisimmät järkkäriuutuudet ja hilavitkuttimet. Onneksi ei ollut ylimääräistä taskussa, niin ei tarttunut uusia objektiiveja matkaan.

Axel Smith vauhditti vierailijoita plattojen pyörittämisellään - mukava lisä jokseenkin kaoottisen messumetelin keskellä. Pelipuolellakin luki varoitus "korkea meteli" tai vastaavaa, en tietenkään ottanut korvatulppia mukaani.

Snoukkailijat vetivät hienoja hyppyjä Boardexpon puolella ja sainkin ihan kamalan skimbakuumeen.. muut valittaa ja marisee, jos etelässäkin huomenna sataa lunta. Minua se ei haittaa, jos ikäviltä liikenneonnettomuuksilta vältytään. Kiva on saada valkoista ja valaisevaa lunta - mitä nopeammin niin sitä nopeammin pääsee myös rinteeseen! Hih!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.