Missä mun radioystävät jatkossa majailee?

iivents

Elämääni on järkyttänyt uutinen, josta on käyty paljon keskustelua - Radio Helsinki aloittaa YT:t ja näillä näkymin lopettaa toimintansa (=lopetetaan) lokakuussa. Uutiset HS

MÄ EN KESTÄ! Mikä onkaan ollut ihanampaa kuin kuunnella söndagaamupäivisin monipuolista musiikkikattausta, jonka iki-ihana Radio Helsinki Lasse Kurkineen on tarjonnut. Lasse jo lopetteli radiossa, jolloin mietin, onkohan tulossa jotain vielä järisyttävämpää. Oli!

Siis mitä ihmettä mä kuuntelen jatkossa. Duunissa raikaa luureissa usein Radio Rock, Jonen ja Kesäpoikien höpinöitä on ollut hauska kuunnella. Mutta jos haluan kuunnella vaihtelevaa musiikkia, josta voisi bongata jotain uusia tuttavuuksia - mitä kuuntelen? Onko vinkkejä? Kaikki kanavat suoltavat samaa soittolistaskeidaa, laitapa Groove FM päälle, niin samat rock balladit soivat vuodesta toiseen. Plaaaah! Näyttävät jämähtäneen juhannukseen, kun etusivulla toivotellaan hyviä juhannuksia juhannuspusun kera. Eli aika jumissa on kanava, kun kesä on täynnä musiikkitapahtumia laidasta laitaa, josta takuulla saisi toimituksellista asiaa ETUsivulle. Eli ei. Ei ole vaihtoehto. 

Pitääkö tässä siirtyä mummokanavalle vai kokonaan radion äärestä pois? Kun "olet ystävien seurassa" vaikenee, taitaa vaieta mun radioni myös. Surku.

Nyt on laulut laulettu ja lähdettävä on, heijaa heijaa heijaa, lähdettävä on.. toisen kerran tavatessa uudet laulut on.. 

Tähän kuvaan ja tunnelmaan.

Kommentit

Tarjanen (Ei varmistettu)

Ihana kuva, mutta muutoin surku....

LinaS
iivents

Kiitos Tarjanen. Kuva on juhannusyönä otettu Heinäveden Kermajärvellä - super moon! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.