Näin myydään asuntoa Mikkelissä, pelkässä..

iivents

Jopas on Mikkelin miehellä leikannut, kun hän on päättänyt pistää itsensä todellakin likoon asuntokaupoissa. :D

Lue Ilta-Sanomien artikkeli: Näin myydään asuntoa Mikkelissä: Kiinteistönvälittäjä nakuna ilmoituksessa!

Olemme kuville naureskelleet porukalla, mutta sitten aloin miettimään - ONHAN se raivostuttavaa, kun asuntoja myydään laajakuvakuvin, siloiteltujen kukka- ja fiiliskuvien kera. Todellisuus nimittäin iskee monesti rumasti kasvoille, kun menee asuntoilmoituksen perusteella katsomaan kämppää. Missä valo, avaruus, väljyys.. Ystäväni kertoi eilen, että heidän naapurinsa oli käynyt pyytämässä "voisitteko pitää ensi sunnuntaina lapset sisällä näytön ajan, jotta tulee hyvä kuva pihasta, eikä ole häiriötä.."

Voi voinut.

Ja aivan oikein. Pitäähän ostajan nähdä todellisuus, ei siloiteltua kuvaa asunnosta ja naapureista. Pöh. Menkööt itseensä.

Mitäs tuumaatte, möisittekö itse asunnon sohvalla pötköttelykuvien kera?

Kommentit

LinaS
iivents

Siis Ei voinut.

Painovirhepaholainen iskenyt..

Always / Never

Asunnonvälitysfirman sivuilla oli joskus kuvia vanhasta vuokrakämpästäni, josta olin siis parhaillaan muuttamassa pois. Vaikka niissä ei sinänsä mitään henkilökohtaista tai tunnistettavaa näkynytkään, oli silti jotenkin epämukava olo siitä, että kuvat olivat netissä. Mun koti! Eli en varmaan ryhtyisi sohvallapötköttelylinjallekaan..

Mutta voi hah, mikä vaatimus ystäväsi naapureilla.. Miten sitä edes kehtaa pokkana pyytää tuollaista? :D

LinaS
iivents

Muistan saman fiiliksen, kun vaarini vanhaa rintamamiestaloa myytiin ja olin asustellut siellä poikani kanssa rakkaita vuosia ja tietenkin lapsuuden muistot mukana - MEIDÄN kotimme on ihmisten pällisteltävänä. On jotenkin niin henkilökohtaista. Nyyh. Eli en minäkään kyllä ihan tuollaisella myyntitaktiikalla asuntoani kauppaisi. Kuva meitsistä sängyllä köllimässä läppärin kera. Juuei.

Eikö ole aikamoinen pyyntö. Naapurin rouvashenkilö oli sitten vain niskojaan nakellen mennyt pois, kun ystäväni sanoi, ettei aio pitää lapsia sisällä. Piha on yhtälailla heidän, kuin naapurien.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.