oma maa; mansikka vai mustikka?

iivents

Suomi-osaston sillisalaattikin on heitettävä iiventsin palstalle- sitä ei voi ohittaa.

Lähdetään tästä. Ei kaipaa selityksiä. Vein työkavereille Tuuri-kalenterit päivää piristämään.. Saas nähdä ovatko pistäneet seinälle maanantaihin mennessä. ;)

Ja miksi sillisalaattia- niin tuntui siltä, että joka osastolla oli jotain musiikillista showta. Ja kun ne viritettiin samaan tilaan, lähekkäin niin esitysten tunnelma jokseenkin kärsi tai ainakin söi toinen toistaan. Turkkuses soiteltiin selloa, kun samaan aikaan päälle pauhasi jytkyttävä Seinäjoen tango.

Paljastin myös oman tollouteni, kun menin Seinäjoen osaston esittelijältä kysymään, kukahan artisti on. Hän sylkäisi suustaan Heikki jotain nimen ja katsoi minua nenäänsä pitkin, kuinka en voi Tietää häntä. Auuuts. Halusin vain kysäistä kenestä otan pari fotoa, mutta en ymmärtänyt sitä niin loukkaavaksi. Pahoittelut nyt vielä näin jälkikäteen. Kaverini nimeltä Google auttoi Heikki + tango ja sain tietää että hän on yleisön suuri suosikki Heikki Koskelo. Hyvinhän Heikki veti, mutta ei vain ole omaa genreä, niin en häntä tuntenut.

Tästä kun vielä tepastelin eteenpäin musiikkiteema vaihtui kesäteatterinomaiseksi kabareelaulannaksi ja silloin salaatti oli valmis. Kuten myös minä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.