Onnea Kira Top Chef Suomi 2013!

iivents

Suuren suuret onnittelut Kiralle, joka on huipputyyppi ja mahti keittiömestari! Olen saanut herkutella jo Kiran opiskeluaikana maukkaita ruokia, joita hän opiskelukaverinsa kanssa taikoi isäni 60-vuotisjuhliin. Juhlavieraat huokailivat vain oooh, onpa hyvää - annatko yhteystiedot?! :) Kuten Pipsa finaalijaksossa, samoin vieraat olisivat halunneet kieriä lattialla!

Suurella sydämellä voin sanoa, että voitto meni oikeaan osoitteeseen - Onnea vielä kerran!! 

Kommentit

Suttura

Enkä onneksi juuri spoilannut itseäni pahasti - argh!

Osuvasti tänään kirjoitin tästä vimmastani ja kerroin vältteleväni nettispoilauksia (mm. facessa) niin eikös ensimmäinen otsikko lilyssä sitten hyökännyt silmille.

Tiedänpä jatkossa varoa tätäkin ennen kun jaksot on katsottu. 

LinaS
iivents

Outs! Pahoittelut - minä kun en tosi-tv härdellejä yleensä seuraa, niin hehkuttelen tutun  keittiömestarin voittoa täysillä heti kun tulos ratkesi. Jännättiin koko perhe kuinka käy - harvinaista töllöttäminen vaanintaa siis tässä osoitteessa.

Tapanani myös on katsoa kaikki digiboksista, joten varsinaisia ylläreitä ei tosi-tv puolella ole tullut, kun Twitter ja nettilehdet kertovat aina tuloksen ennen kuin ehdin jaksoa katsoa. Tosin en niin paljon formaattia seuraa, joten ei onneksi kovin usein tule tilanteita, joissa pitäisi piilotella median postauksilta. Nyt oli pakko tehdä poikkeus. Joten tiedän miltä tuntuu. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Juuri näin :)! Onnea Kira!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.