päällystystalkoot ja muuta

iivents

Takana viikon konferenssi Manchesterissa. Lisää häppeningistä piakkoin myös iiventsissä.

Kalenteri pursuaa tapaamisia, kokouksia.. Keväällekin pitää jo pyytää kiireisesti tarjouksia järkkäämiäni tapahtumia varten. Miten tää arki yhtäkkiä lähti näin vauhdilla rullaamaan?!? Core Kongress & Events 2011 - tapahtuma messarissa ke-to, perjantaina suuri keväästä asti järkätty ulkoilmatapahtuma.. Onhan näitä taas tälle viikolle! :)

Kaiken lisäksi olen jotenkin onnistunut taas tunkemaan itseni opiskeluihin mukaan, joten sekin rasti pari kertaa viikossa. Ja jos ei siinä tarpeeksi, niin reipas 3lk kyselee kotona koska uusi perheenjäsenemme saapuu- nimittäin meille tulee leopardigekko! Hiiih! :)))

Mut en valita, I'm alive!

... ja mitä päällystystalkoisiin tulee, niin miten IHmeessä ihminen on lentänyt kuuhun, mutta kirjojen päällystäminen on edelleen ilmakuplien kanssa kiroilua..

Kesäisiin festaritunnelmiinkin palan halusta tehdä aikamatkan kuvien muodossa. Mutta aika aikansa kutakin, josko sitä nyt vaikka menis kerrankin ajoissa goijaa. Viime viikon univelat tuntuu painavan edelleen..ZZzzzZZzz...

 

 

 

 

 

Kommentit

Always / Never

Heh, mun mielestä kirjojen päällystäminen on kivaa, ilmakuplista huolimatta! Harmi, ettei yliopistossa ole sille tarvetta. :D

LinaS
iivents

Huisia että pidät ko. puuhasta! :) Kyllähän sitä on joutunut kirjoja jo aiemminkin päällystämään (lapsena/nuorena) itselle siis ja meni jotenkuten. Mutta sitä ei vaan millään jaksaisi rullailla koulukirjojen kanssa iltamyöhällä ns. äidin kotiläksynä, kun olisi muutakin tekemistä. Ja tuo kuvassa oleva ussankirja oli varsin haastellinen "lisäsiivekkeineen", meinasi koko ajan mennä ruttuun. Mur.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.