päk in pisnes

iivents

Tulipa pyörittyä heeeela dag Finlandia-talolla Kongressi 2011 tapahtumassa. Huikea määrä näytteilleasettajia! Oli myös mukava nähdä tuttuja kasvoja vuosien takaa. Lama ei ole siis vienyt kaikkia tapahtumajärjestäjiä muihin hommiin. Sitkeys on valttia!

Tietoiskuissa oli hyviä tärppejä, mm.

Uuden työn filosofia /kohtaamisia verkossa!
Satu Yrjänen, markkinointiviestintäjohtaja
Microsoft Oy
ja
World Design Capital Helsinki 2012
Milla Visuri, WDC Helsinki 2012 -matkailukoordinaattori

Näissä tilaisuuksissa tapahtumapalvelut pistävät parastaan. Mutta ikäväkseni huomasin pupeltavani monettakohan karkkia, smoothieta, kahvikupillista.. ruokaa en tajunnut syödä koko päivänä. Jos ei Tokyo55 raflan ständin kolmea sushipalaa lasketa. Kävijöille ei ollut oikein tarjolla kuin kahvilan antimet, ainakaan lounasravintola ei ollut kovin helposti lähestyttävissä  3krs:n sokkeloiden takana. Muutenkin tilaratkaisu oli erikoisen labyrinttimäinen. Enkä ollut ainoa, joka juoksenteli "kartan" kanssa paikasta toiseen. ;) 

Myös perinteiset tapahtumajärkkärin painajaiset natsahti, kun eräs tietoiskun pitäjä ei saanut minkäänlaista av-laitetta toimimaan, kävi siellä it-tuetkin sitä ihmettelemässä. Tsekkauksien tsekkaukset eivät aina toimi, muillakaan..

Hyvä ja sisäänkäyntiä nopeuttava asia oli, että etukäteen ilmoittautuneet saivat itse printata badgen- ei tarvinnut jonotella sisäänkäynnin yhteydessä. Muistin tällä kertaa jopa tipauttaa muovilätyskän lähtiessäni laatikkoon.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.