pikkujoulut - jo nyt!

iivents

Onko kellään ollut vielä pikkujouluja?

No luulisi että ei- mutta niinpä sitä noikin geimeet vaan siirtyy aikaisempaan ja aikaisempaan. Ukkokullallani oli nimittäin pikkujoulut eilen- olihan sitä jo neljä päivää vietetty marraskuuta.. :) Barely on halloweenkoristeet revitty alas ja sitten jo tip tap glögit lasissa ja tonttulakki vinossa!

Jotenkin tuntuisi vaikealta virittäytyä joulutunnelmiin, kun lämpömittari kipuaa päivittäin sinne +10 asteeseen ja osassa puista on vielä lehtiä (ja systerin parvekkeella kukkii pelargonia!!). Kiva perinnehän se on, mutta pikkujoulujen mukana tulevat lieveilmiöt ei kyllä houkuta yhtään; känniääliöt, jotka käyvät kuppiloissa vain ilmaisen viunan pauloissa kerran vuodessa- pikkujouluaikaan. Sitten kähistään snägärillä, uhotaan baaritiskillä, auotaan päätä naistenvessassa, lähmitään tanssilattialla, käytetään kyynärpäätaktiikkaa narikkajonossa ja kustaan porttikonkeihin. Niin, sitä en kaipaa. Kivaa yhdessäoloa ja kannat kattoon bilettämistä isolla tai pienemmällä porukalla kylläkin.

Milloin susta olisi paras aika juhlistaa tuota suomalaisille niin rakasta "aivot narikkaan ja taksijonoon känäämään" - juhlaa? Marraskuu, joulukuu, tammikuu, kesäkuu vai ei ollenkaan?!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.