plok parti

iivents

Tuli piipahdettua plokkaamassa, eli Kalliossa Block Partyissa. Jengiä oli huisisti paikalla- eli sana oli kulkenut hyvin eteenpäin ja tapahtuma saanut porukan liikkeelle. Hyvä!

.

Time table

Pikkuihmisiä oli liikenteessä. Tällä jäbällä oli ihan omat jamit koirulin kanssa. :)

Fiilistä!

Ihmisiä!

Huolehtimista!

Fillarit päivän sana!

Mutta kuten aina, olen apinamagneetti ja heti kun otin ensimmäisen kuvan eräs naikkonen tuli ja tökki takaa sormillaan kylkiluiden väliin "älä tule eteeni, katson bändiä". Yksi kuva ja jatkoin matkaa, mutta sekin taisi olla tälle naiselle liikaa. Liikaa taisi olla kyllä nuppendaalissa keittokin, koska nahkojen läpi on kyllä aika vaikea KATsella bändejä, kuulla toki voi. Ihan nakit silmillä. Se on tietty harmi, et
kivan tilaisuuden ensimmäisiin assosiaatioihin tulee tuo tapaus. Kuten Alpparin Jazzeilla, ei ole kivaa että sankoin joukoin Suomeen rantautuneen pullonkerääjäklaanin tappelu jäi mieleen.. :/

Plus, tätä julkikuseksimista en kyl voi sietää- alueella oli bajamajoja ja Kallion kuppiloita joka kulmalla. Kuitenkin pitää mennä lasten leikkipuistoon kuseksimaan. YÖK!!

Ilta vaihtui pimeämmän puolelle ja klip klop hevonen on pop- poliisit tulivat partioimaan. Eivät vaan sattuneet kundien kusiputkan aikaan menemään ohi.

Sää olis toki voinut olla suotuisampi, mutta kaikkea ei aina voi saada. Onneksi vihmova sade alkoi vasta myöhemmin.

Kaupunkitapahtumat on pop!

(Pienistä narisemisista huolimatta. ;) )

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.