räntä lentää ja tyhjänä tuoppi on..

iivents

..toivottavasti ei enää tänä kesänä tarvitse räntäsadeuutisia kuulla. Jotenkin jumahdin tuohon sääasiaan - vanhemmillani on tapana soitella kesäkuulumisia ja ensimmäisenä jutellaan sää.. Aina. Terkut mökille! ;)

Kesäkiireiden keskellä pitää tänä vuonna skipata Mansen huikea Tammerfest iloittelu väliin. Aika hirvittävää, että kesälläkin pukkaa aikataulua.. huih. Mutta kivaa kiirettä, jos sitä nyt jotenkin haluaa kategorisoida. Lomahärdellistä ei onneksi tule stressiä.

Häitä pukkaa huomiselle, joten juuri Turuust kotiutuneena ei vaan kaasujalassa ole tarpeeksi nopeutta, että ehtisi ajoissa huomiseen ystävien vihkitilaisuuteen Helsinkiin klo 12.00. Huomisen jälkeen olenkin yhtä uutta hääkokemusta viisaampana, kun elämäni ensimmäisen kerran koen ortodoksihäät. Aikas hienoa! Pitää vaan valita passelit popot kirkkoon, jotta jaksaa seisoa pitkän toimituksen ajan.

Miksi aina kaikki kiva meneekin päällekäin?!

Ylin foto ovat viime vuoden viimeiseltä keikalta, jonne Raappana meitin opasti oman keikkansa jälkeen. Ruokaa ja Raappanaa kertoo asiasta lisää>>

Tammerfestillä kaikki fasiliteetit ovat lähellä, keikkoja pullistelee joka kadun kulmassa ja kuppilassa. Koko kaupunki elää täysillä messissä. Suosittelen lämpimästi!

Manse rules!

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.