Rock the Beachin portit aukeaa tällä kuvalla

iivents

Woppiduu huu juu, täällä on riemuittu eilisen puhelinsoiton jälkeen. Kuuntelin aikani Radio Rockin Kesäpoikien Jone Nikulan, Hynysen ja studiossa hörpiskelevien vieraiden oluen siivittämää turinaa (olutaiheiseen turinaan tästä) ja tuumasin, että mullapa on arkistossa viime viikonlopun Sauna Open Air metallifestareilta yks koffaffaa kuva, joka olisi kuin nakki silmään Koffin Kesäkisaan. Sitä enempää tuumimatta postasin kuvan kisaan mukaan ja ei mennyt aikaakaan kun puhelin kilahti ja Jone oli luurin toisessa päässä. :) 

Kesäkisan kuvattava oli todellakin mies paikallaan - hän piti sellaista tahtia tölkkien avaamisessa, että vierustovereita hirvitti! Kuvasta näkyy, että jannu on teipannut jessellä sormenpäät - saa kerralla auki tölkkejä enemmän ja janoisen festarikansan kurkunkostuke on nopeasti käsillä. Meno oli niin vauhdikasta, että oli pakko kysästä saako ottaa kuvaa ja sehän passasi. Kiitos oivasta kuvasta baarimikko!!

Jone ei meinannut uskoa, että pelkästään asiakaspalvelun vuoksi baarimikkoa kehuskelin - totta se oli. Totta on tietenkin myös toinen puoli, että mieluustihan sitä iloiselta kesämieheltä oluensa ostaa kuin yrmyltä juntturalta joka urahtelee jos sitäkään. Vai mitä tuumaatte kuvasta - eikö tule hyvälle kesätuulelle jo pelkästään kuvan perusteella? Saati sitten siihen vielä lisää festareiden maan mainiota musaa, seuraa ja sitä ohrapirtelöä.. Aaah, kesä!! 

Rock the Beach kutsuu!! Jippikayee!

Share

Kommentit

LinaS
iivents

Hynysbisseä on muuten tullut jo kevään aikana maistettua - tämä hetki piti ikuistaa Instagrammiin! :) 

Lumimaan Tarja (Ei varmistettu)

Onnea vielä! Se puhelu oli ihan mahtava, kuuntelin, ja tunnistin sinut heti :).

LinaS
iivents

Kiitos Lumimaan Tarja, hauska että satuit kuulemaan! :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.