ruokaa!

iivents

Piipahtelin eilen ravintelipäivässä, tapahtuma jonka puolesta liputan mieluusti!

Se minkä taas huomasi viikonloppuna, että pienen napostelun jälkeen koittaessamme löytää "oikeaa" ravintolaa oli sunnuntain ruokalista joko suppeampi kuin normisti Tai ravintolat mokomat olivat kokonaan kiinni! (ei olisi siis pitänyt mennä muualle, vaan etsiä tuhdimpaa ruokaa tarjoava tapahtumaan osallistuja) Voi vaan miettiä, että miten ravintolakulttuuri voi kehittyä, kun sunnuntaina- ns. virallisena vapaapäivänä ei pääse syömään edes pääkaupungissa. Mur!

Seuraavaa ravintolapäivää vietetään 19. marraskuussa. Onkin mielenkiintoista kokea miten marraskuisen pimeä Helsinki herää kolhmelosta. Ja miten nyt ulkoilmaan sijoitetut kuppilat korvataan. Ruuanlaitto räntäsateessa voi olla hippasen haastavampaa kuin auringon alla.

Varmaa on, että vaihtoehtoja tulee olemaan entistä enemmän- valinnanvaikeus voi jopa iskeä. Parasta on kaiketi päättää etukäteen ainakin yksi kohde ja sitten antaa virran viedä. Go with the flow ja olla tyty (kuten labbis daamien keskellä).

Päivämäärä kaleen niinkuin olis jo! Ja ehkä herättelemään omia piileviä ravintoloitsijan haaveita..

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Liputan myöskin Ravintolapäivän puolesta! Hauska tapahtuma, joka tuo eloa kaupunkiin :) Katsottavaa myös turisteille.

Käsittämätöntä kyllä, kuinka Helsingistä ei tahdo löytyä kivaa ruokapaikkaa sunnuntaisin. Samaan ongelmaan törmätty.

LinaS
iivents

Ihan totta, tuo eloa kaupunkiin ja los turismos näkevät vähän elävämmän kaupunkikuvan tapahtuman myötä.

Ja tuo sunnuntai-ongelma on raivostuttava asia. Kuinka kiva olisi mennä kaveriporukalla, perheen kesken tai oman kullan kainalossa sunnuntai - dinnerille. Mutta ei, pitää katsoa tarkkaan mihin pääsee ja mitä on listalla. Sama itse asiassa on alkuviikon ruokapaikkojen suhteen jos joutuu työn puolesta järkkäämään tilaisuuksia. Keittiöt eivät ole kaikkialla auki ma - ti iltoina. Vasta ke alkaa iltaruokailu monissa ravintoloissa, joihin mahtuu porukka kokoustamaan ja syömään. Kysynnän ja tarjonnanlaki..?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.