Salmiakkifanaatikon märkä uni – tai eipä sen unta tartte olla, kun on täyttä totta!

iivents

jaa Hynynenkö? No sekin voi olla, mutta lähinnä tarkoitin maanmainiot ja muikeaa salmiakkigaalaa. 

What would you say about this buffet?

Helmikuussa järjestetyn gaalaillan aikana Salmiakki Finlandiaa tuomaroineet näyttelijä Elina Knihtilä ja Kotiteollisuuden Jouni Hynynen pääsivät mutustelemaan mitä mainioimpia salmiakkilaatuja. 

Suomen Salmiakkiyhdistyksen vuotuinen gaalailta on aina muikeudessaan piriste keskellä talvea. Mitä muuta salmiakkilover voisi toivoa täällä pohjolassa sydäntalven keskellä kuin oman herkkunsa ympärille järjestettyä juhlahumua.

Musasta vastasi Jahnukaiset salmiakkisen jatsahtavalla meiningillä.

Tähän ei voi sanoa muuta kuin, olkaa hyvä – silmäkarkkeja tarjolla! 

Kuka voittikaan tämän Omppu Designin suunnitteleman mustanpuhuvan keraamisen salmiakkipystin? Käy kurkkaamassa Suomen Salmiakkiyhdistyksen sivuilta lisää. 

Dubrovnik oli ääriään myöden täynnä juhlaväkeä.

Salmiakki janottaa, joten gaalassa tuli kumottua tuoppi jos toinen..

Loppuilta gaalailtiin tietenkin säväköissä tunnelmissa.

Kommentit

LuminosaVierailija (Ei varmistettu)

Näitä kuvia katsellessa tuli mieleeni, että miksen jo ole jäsen?! :D

LuminosaVierailija (Ei varmistettu)

Miksen jo ole jäsen?! :D

LinaS
iivents

No nyt on aika ilmoittautua jäseneksi ja mukaan kesän piknikille! :) 

Luminosa

Mietin vain, että miten suurta intohimoa salmiakkia kohtaan vaaditaan? Onko jokin viikkoannosmäärä, joka täytyy aina syödä? :D

LinaS
iivents

:D Pienempikin himo riittää, ei tarvitse olla suurkuluttaja kuten meikäläinen.. Mutta jos sitä himoa ei ole, niin voipi olla tylsät geimeet hedelmänamien ystävälle - pelkkää mustaa! 

Luminosa

Salmiakki ja suklaa taitavat olla niitä karkkeja, joita on välillä pakko saada, vaikka muuten en mikään karkkien suurkuluttaja olekaan. Kun merkkarikarkkipussit tulivat kauppoihin, niin mun oli pakko ostaa ja ahmia niitä niin pitkään, että tuli huono olo. :D

LinaS
iivents

Oh, I know the feeling! Suklaa ei ole niin kovaa kamaa tässä osossa, mutta I can feel you. Joskus toki tulee sellainen tunne, että sukunaatia tänne ja heti. Pähkyläallergikkona sit pitää vaania niitä suklaalaatuja mitä voi pupeltaa ilman huolta. Brunberg, Kultasuklaa ja Dammenberg ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta ihan joka paikasta ei niin saakaan heidän tuotteita. 

Luminosa

Se on kyllä käsittämätöntä, miten melkein kaikki suklaat ja jotkin muutkin tuotteet ovat käsitelty samassa paikassa pähkinöiden kanssa. Pähkinäallergia on vielä yleensä niin paha, että ei voi ottaa riskiä. Kai ne tuotantolinjat on sitten jotenkin hankala erottaa. :/

LinaS
iivents

Näinhän se valitettavasti on. Olen saanut allergisen reaktion myös juustonaksuista, joita ostin lomareissulla Oslossa matkanaposteltavaksi. Ei tullut mieleen katsoa pussin pienellä präntättyä.. saattaa sisältää.. ja niinpä ne oli juuri sellaisia saattaa sisältää tuotteita. Mutta nuo pienemmät tehdaslinjat erottelevat ja ilmoittavat SuperHyperIhanan selvästi, että tuote ei sisällä xx ainesosia ja siitä olen iloinen! :) Vaikka hinta on perus Fazu / Marabou chochoa kalliimpia, niin ostan mieluusti ja maksan siitä ilosta, että voi välillä herkutella itsekin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.