Sataakohan South Park Festareilla yhtä paljon kuin Sonispheressä?

iivents

Oli niin tai näin ainakaan tuonne +7 asteen tienoille en usko ilman kylmenevän. Oli se sellaista "Suomen kesää" viime viikolla, että heikompaa olisi hirvittänyt! Kunnon Dirty Black Summer - jonka Danzig myös Sonispheressä loistavasti vetäisi. 

 

Moneen otteeseen olen nähnyt James Hetfieldin rockaavan lavalla, pitkällä fledalla ja ilman (nuorena se oli kova juttu, että James on leikannut lettinsä. Naurattaa ihan moinen nuoruuden kummastelu), mutta koskaan aikaisemmin en ole nähnyt setää stagella tuulitakissa!

Metallican valoshow oli mainio, vaikka vesisade yltyikin illan edetessä rankemmaksi ja rankemmaksi. 

Osa otti ja lähti kesken keikan - joku Koffaffaalle ja toiset pois alueelta. Harmillista, Sonispheressä kun olisi toivonut olevan parempi sää sekä kävijöiden, että bändien vuoksi. Itsekin popsahdin paikalle extempore, olisi kyllä harmittanut mikäli olisin tehnyt pidemmänkin matkan ja festarikokemus olisi jäänyt sateiseksi palelemiseksi.. tai no, lämmikettä taisi monella olla sisäisesti että ulkoisesti. Mutta monen tunnin vesisateessa seisoskelu ei kyllä Voi olla kenenkään mieleen.

Meikäläinen oli pukenut päälleen sukkikset, pitkikset, nahkabyysat - ja hameen.. ihan vain näin aluksi. Talvikengät eivät olleet yhtään liikaa, puhumattakaan nahkahanskoista ja kynsikkäistä. Sen verran kylmänhyhmäinen viima mereltä kävi. Parasta antia festareilla oli kuitenkin loistava musiikki ja ystävät. Sitä odotan myös Tampereen reissulta. 

Niin huikea kattaus bändejä tiedossa tulevana viikonloppuna South Park festareilla, että vanhaa rock ladya innostaa tosissaan. Skid Row täräyttää perjantai-iltana Mansessa kultaiset nuoruuden hitit, joita tuli kuunneltua kasettisoittimesta nupit kaakossa. Ja lauantaina on niin monta hyvää bändiä, ettei tiedä mistä aloittaa! Can't wait!

Meitsiä jaksaa hymyilyttää kun tänne pohjolaan tulee tänä kesänä taas niin mielettömiä bändejä - Jihuu! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.