Senaatintorilla laulu raikasi!

iivents

Huikeaa kuulla kuinka laulu yhdistää parituhatpäisen kuoron Senaatintorilla Tuomiokirkon portailla - Wow!

Tuomiokirkon luota siirryimme kirkko teemassa eteenpäin Ruttopuistoon, Vanhankirkon portaille Ylioppilaskunnan laulajia kuulemaan. Kirkossa sattui olemaan oma tapahtuma samaan aikaan ja kuoro vitsailikin, ettei tässä laulupisteessä vetäise parhaimpia juomalaulujaan! ;) Pappi pyyteli yleisöä sisälle konsertin jälkeen hymyssä suin, onhan se hienoa jos kirkko on lähellä kansaa ja helposti lähestyttävissä.

Puiston hämärästä lompsimme Kalevankadulle ravintola Kiilan terassille Singeleitä kuulemaan. Tarkoitus oli ottaa jotain pientä suolaista nopeasti ja jatkaa matkaa - toisin kävi. Ravintola oli lähes tyhjä ja terassillakaan ei ollut tungosta. Syystä tai toisesta tilaamani ruoka otti 40 minuuttia, jonka aikana ehdimme nauttia muustakin kuoromusiikista. Olipa mukava kuulla erilaisia kokoonpanoja! Kummastelen kyllä kovasti Kiilan hitautta, parhaita paikkoja Stadin illassa ja kysyessäni haenko ruuan sisältä minulta kysyttin vastakysymys "tilasitko sinä muka jotain ruokaa..". Hmm.. Safka sinänsä oli onnistunut valinta, mutta ei voi suositella - eräs turistikin ihmetteli, kun ei talosta löytynyt englanninkielistä ruokalistaa. Sijainti kuitenkin hyvin keskeinen, uskoisi helpottavan henkilökuntaakin, kun ei tarvitse kääntää tekstejä. 

Laulajafrendini uskollinen ystävä odotti, kun isäntä esiintyi. <3

Iltamme päätyi Vespaan Sherry Lipsejä kuulemaan. Hauska meno naisilla, chicken biisi jäi soimaan päähän vielä kotimatkalle. :)

Kaupunkikulttuuri elää ja voi hyvin, nyt on hyvä osallistua - tarjontaa löytyy!

Ps. hiljaiselo johtuu yksikätisyydestä, jonka vuoksi kirjoittaminen vasurilla on jäänyt. Muutama tapahtumakin piti saikun takia jättää väliin, kun ei kamera pysy tassussa. Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa ala paranemaan ja saa taas käyttää oikeaa kättäkin- kuvia voi käydä kurkkimassa iiventsin FB sivuilla tai Omppu Designin Instagrammissa, josta löytyy laajasti otoksia mm. Barcelonan matkalta. Love that city!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.