Tempoa elämään

iivents

Mitähän pienen (= kaapinkokoisen) portsarin mielessä mahtoi liikkua viikko sitten, kun olimme liikenteessä. Päätimme käydä uudessa Paakarin Tempo - kuppilassa ottamassa kaveriporukalla yhdet viikon päätteeksi. Noooh, siihen se sitten jäikin.

Ulkona edellä mainitsemani pikkuherra toimi sisäänheittäjänä ja menimme helposti houkuteltuina Tempaisemaan ne yhdet. Tuoleja sattui olemaan juuri passeli määrä meidän viiden hengen poppoolle valmiina ja iskimme hanurimme niille paikoille.

Emme ehtineet istua kuin tovin, kun tämä sama hyttysenkokoinen mies tuli inisemään kaverin miehelle, ettei hän saisi istua siinä mihin oli juuri parkkeerannut. Ja että Hän on siirtänyt tuoleja luvatta. Olimme ehtineet juuri istahtaa laseinemme siihen, joten minkään valtakunnan järjestelytoimikuntaa ei meidän taholta ehtinyt tapahtua.

Ulkona saatu iloinen vastaanotto oli muuttunut yrmeäksi karjumiseksi ja hän viittoili gorillan tavoin kaverin miestä siirtymään kulkureitiltä pois, täysin tuntemattoman pariskunnan kanssa samaan pöytään ravintelin äärinurkkaan. Pariskunta ihmetteli puolityhjässä ravintolassa, ettei he halua romanttisten treffien mukaan kolmatta pyörää. Jota naureskelimme mekin.

Siirsimme pöydän ympärillä olevia tuoleja tiiviksi rykelmäksi ja jatkoimme jutustelua, kunnes sama gorilla hyökkäsi salakavalan vihaisena "what did I say, MOVE!" Ja ennen kuin hänelle oli ehtinyt kissaa sanoa, hän huusi jo raivolla "that was final warning- GET OUT!".

Tästä olimme sekä me, että nurkkapöydän treffailijat täysin ymmyrkäisinä. Mistähän täällä nyt tuulee, on tainnyt mennä väärä nappi aamulla sedän naamariin. Eikä siinä auttanut muutakuin kerätä kimpsut ja kampsut kasaan ja kiskasta ne viinilasit huiviin.

Ennen tuossa kuppilassa soi reipas hevinrytke ja olut virtasi, nyt on Chardonnayt rinnuksilla ennen kuin on ehtinyt asettua taloksi. Ei meidän olkkarissa vaan tuollaista tunnelmaa ole (mainosteksti lupaa rennon olohuonemaisen tunnelman :) ).

Oli sitten viimeinen kerta siinä ravintelissa.

Saimme ainakin Tempoa elämään - kirjaimellisesti!

-->

BAKER´S TEMPO 
Lisää Tempoa elämään... Kalevankadun uusi treffipaikka!!
 
Baker´s-ravintolamaailman uusin tulokas on pieni ja suloinen Tempo Bar. Sisäänkäynti on Kalevankadulta, kävelykadun puolelta. Tempo on rento olohuonemainen, tunnelmallinen drinkkibaari, jonne on helppo pistäytyä yksin, kaksin tai seurassa
 ja uppoutua mukaviin sohvaryhmiin.
 
Tempo Barissa on tarjolla monipuolisesti viinejä, sampanjaa, fantastisia drinkkejä, unohtamatta kylmiä oluita.

Tervetuloa viihtymään!! Teksti napattu täältä>>

Kommentit

LinaS
iivents

Viimeinen lause jäi vielä kaikumaan korviimme. "It´s not my problem if you hang out with an idiot". Että aika anti-asiakasystävällistä touhua ketjuravintolan portsarilta..

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä? :O Järkyttävää käytöstä. Kai annoit baarille palautetta tuosta työntekijästä?

T. Luminosa

LinaS
iivents

Oli todellakin! Palautetta käytiin vielä antamassa baarimikolle, että tietävät miten crazy-heppu heillä on ovella (oikeasti todella arvaamaton korsto). Tiskin takana sentään oli asiallisempi dude, mutta olisi hän tietenkin voinut pahoitella kaikkien puolesta. Nyt hän oli vain ystävälleni ja hänen miehelleen pahoillaan. Todellisuudessa koko meidän poppoo siirtyi ulos- eikä mene toistamiseen sinne. Kurjaa, että ehkä vähän "aikuisempaa" tunnelmaa tarjoava itseään rennoksi olohuoneeksi kutsuva ravintola onkin Aivan jotain muuta. Ja miksi, siksi että sedällä oli napit jäänyt ottamatta. Harmillista.

hippalady (Ei varmistettu)

No just! Kaikkia pimeitä!

LinaS
iivents

Niitäpä niitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huh! "Kalevankadun uusi treffipaikka!!" Siinä vois treffit saada ikävän käänteen, jos kumppani heitettäis pihalle..

LinaS
iivents

Aika lyhyet treffit tosiaan. Tai ehkä se onkin tuo, "yksin, kaksi tai seurassa".. eli halutaan vaan yksinäisiä sinkkunaisia? ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.