Timo Lassy räjäytti Dubrovnikin katon Coronan puolelle jazzaten kolme iltaa putkeen levyjulkkareita!

iivents

Sisäinen jazzityttö oli onnesta soikeana, kun pääsi pitkästä aikaa kuuntelemaan livenä Timo Lassya ja bändiä ravintola Dubrovnikiin. Kolme iltaa putkeen musisointia, kun "in with Lassy" levyjulkkareita juhlittiin.

Olin lauantaina eli viimeisellä keikalla ja miehet kyllä pistivät parastaan! Uskomaton kombo tuo bändi, jokainen kyllä on alansa huippu - mieleton meininki!

Kuultiinpa illan aikana myös onnittelulaulu rumpali Teppo Mäkyselle, joka kainosti otti raikuvan onnittelulaulun vastaan. Täysi tupa lauloi korkealta ja kovaa Timon johdolla paljon onnea vaan!

Ennen keikkaa lauteilla oli raati Karri "Paleface" Miettinen ja Mikko Karjalainen, jotka kaiveli levylaukustaan jazz-levyjä ja turisi suhteestaan tuohon toisten niin vihaamaan ja vaikeaan ja meikäläisen rakastamaan musiikkiin.

Oma suhteeni on mutkaton. Verenperintönä sykkii suonissa jazz - vaarini on luukuttanut ikivihreitä jazzkipaleita, kuten isänikin näin ollen tuo kärpänen on iskenyt minuun jo ennen syntymääni. Lapsuuden hauskoja muistoja on vapunpäivän jazzkonsertit, joita menimme koko perheen ja pienen lähisuvun voimin kuuntelemaan musadinnerin merkeissä kauan sitten edesmenneeseen Goove-ravintolaan. Muistan vieläkin elävästi, kun Matti Oilin (Boiling) näytti minulle rumpukapuloilla kesken kompin "syö" - kuin haarukkaa ja veistä olisi pitänyt käsissään. Ja meikätyttöhän söi, eikä enää haaveillut tuon soljuvan musiikin tahdissa.

Näitä iltoja lisää!

Bändin siirryttyä stagelta yleisön joukkoon nimmareita kirjoittelemaan jatkoi dj iltaa plattojen pyörityksellä ja toiset levyt vaihtoivat sutjakkaasti omistajaa.

Suosittelen kuuntelemaan Lassya, jos ei ole vielä tuttua!  

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.