Uusi lelu

iivents

Kävinpä minäkin Hullareilla, vaikka yleensä kierrän Stockan hulluttelut kaukaa. Olen joskus erehtynyt olemaan töissä moisissa ostoskauhistuksissa ja se riitti. Sen jälkeen en ole keltaisina päivinä "halpoja" tuotteita käynyt hypistelemässä.

Kapistus minkä sekoboltsipäiviltä viuh vauh nopeasti basementtiin ja pois ostin oli kalansilmäobjektiivi. Leikittiin poitsun kanssa kameran kanssa ja meidän gekkoneiti tuli ihmettelemään mitä kummaa me oikein puuhataan! Tarkennuksen kanssa on vielä vähän tekemistä, mutta hauskoja otoksia tuolla näyttää saavan.

Mistä kuvakulmasta räpsästään - olisiko tämä hyvä?

 

 

 

Kommentit

louna (Ei varmistettu)

suloinen gekko

LinaS
iivents

Kiitos louna! Gekkomme on suloinen pieni otus, joka seurailee meidän touhuilua päivittäin - välillä mietin kumpi tutkailee kumpaa, ihminen lemmikkiä vai toisin päin. :)

louna (Ei varmistettu)

itsekin omistan pari matelijaa

 

LinaS
iivents

Oi, millaisia matelijoita sinulla on?

louna (Ei varmistettu)

viljakäärme ja kääpiöparta-agama :)

LinaS
iivents

Hihii, käydään aina 10v. poikani kanssa katsastamassa erilaisia matelijoita - kääpiöparta-agamat ovat hänen top 10 listalla! :)

Ovatko ne muuten kuinka "siistejä" eläimiä? Gekkoneitimme kun kovin siistiä sorttia - käy aina samassa paikassa tarpeillaan "vessassaan". Verrattuna aikaisempiin lemmikkeihini lintuihin (joita minulla oli 15 vuotta ennen allergisoitumista) gekko on hyvin helppohoitoinen ja siisti eläin. Linnut - ihanat - mokomat kun kuorivat jokaisen siemenen ja heittelevät nokastaan kuoret pitkin häkkiä ja sen ympäristöä. Still I loved them!

louna (Ei varmistettu)

Nuo tekee tarpeensä mihi osuu, ei ole mitään vessapaikkaa, mutta ne on kuitenkin helppo siivota.

Käärme on varmasti maailtan helpoin lemmikki kun ei tarvitse kun syöttää parin viikon välein ja vaihtaa vettä. Lämmitykset ja valaistukset on ajastimella niin ei tarvitse niistäkään huolehtia.

Kääpiöparta-agamani on nyt talvilevolla :)

Oon ihan eläinfriikki ja ottaisin vaikka mitä eläimiä jos ois pikkasenki vähemmän järkeä päässä :D Pitää yrittää ajatella järjellä eikä tunteilla niin ei tule liikaa elukoita hoidettavaksi.

Jemenin kameleontti ois mielenkiintoinen ja harmaapapukaija ois ihana. Kaksi kissaakin meillä asustaa.

LinaS
iivents

Ajastaminen on kyllä kaiken a ja o - ei tarvitse olla kellon kanssa raksauttelemassa päälle.

Voi toista, minäkin haluaisin talvilevolle.. Hehe! ;)

Tuo Jemenin kameleontti olisi kyllä aikamoinen, piti heti käydä googlettamassa. Meillä oli undulaatteja ja neitokakaduita ennen. Sitten tuli pitkä tauko ja nyt on vuoden verran gekkoneiti asustellut kanssamme. Eläimet kyllä rikastuttaa elämää! Jos ei olisi allergioita, niin karvaisia ja höyhenisiä eläimiä olisi varmasti meilläkin gekkosen lisäksi.

louna (Ei varmistettu)

Miehellä on ollut kissa-allergia mutta kun on viettänyt kissojen kanssa aikaa on siedättynyt ja otettiin kissoja joilla ei ole pohjakarvaa. Tuntuu tuo mies pärjäävän hyvin niiden kanssa :) Allergia ei meillä onneksi ole este.

Kyllä tuo talvilepo tekis itsellekin hyvää :D Vois mennä vaikka horrokseen koko talven ajaks!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.