Uutisvuodon kuvauksissa, kerralla 499!

iivents

Olin viikko sitten perjantaina Ylellä Uutisvuodon kuvauksissa. Stanin ja Jarin kanssa sutkauksia letkauttelemassa olivat André Wikström ja Elastinen (with The hair!). 

Kiva oli nähdä miten kuvaukset lähtivät rullaamaan ja kuulla vähän etukäteishöpinöitä. Olen ollut joskus aiemminkin vastaavassa tilanteessa, sekä kameran toisella puolella Maikkarin aamutelkkarin haastattelussa. Silloin ei kyllä ehtinyt katsoa mitään ympärilleen, kun jännäpännä vaan oli niin kova.. suora lähetys ja haastattelun ohessa piti vielä rennosti napostella salmiakkia. Aamu-uniselle aikamoinen haaste, mutta hyvin män.

Tänään lauantaina on Uutisvuodon viidessadas jakso. Onnea! Paljon on ehtinyt viidessätoista vuodessa tapahtua, Tommy Tabermann on siirtynyt pilvenreunalle  runoilemaan ja Stan ottanut pestin hyvin omakseen. Kuten myös Baba näyttää olevan aivan kotonaan juontajan pestissä Peterin siirryttyä uutisankkuriksi kolmisen vuotta sitten. Nyt kun ajattelee, niin eikös se tapahtunut ihan just..?!? Mihin se aika laukkaa.

Mutta pakko kyllä sanoa, etten itse tuota ohjelmaa enää vuosiin ole katsellut aktiivisesti. Andre ja Elastinen olivat hauskoja vieraita ja oli kiva käydä kuvauksissa, mutta välillä tuntuu että homma kiertää samaa rundia vuodesta toiseen. Niinkuin se taitaa olla kaikissa pidempään töllössä rullennessa ohjelmissa tapana. Uutisvuoto on niin kotikamaa, että silloin kun satun olemaan vanhemmilla iltaa istumassa, niin aika perinteinen juttu on istahtaa saunan jälkeen sohvan nurkkaan ja jäädä tollottamaan Uutisvuotoa. Muutoin kyllä kanava valitettavasti kääntyy muualle - leffat vie pidemmän korren lauantai-illan huumassa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.