virallinen pikkujoulupäivä

iivents

Today! Kuinka moni juhlii pikkujouluja?!?! MONI! Kun  Kaarina, Kaija, Kaisa, Kaisu, Katariina, Kati, Katja, Katri, Katriina ja Riina juhlii nimppareitaan, on pikkujouluaika kuumimmillaan. Hoooot! Onnea Ladyt nimipäivän johdosta!

Meitsillä on pikkujoulut vasta joulukuun puolessa välissä. Mutta pitää nyt vähän fiilistellä muiden juhliessa tai siirtyessä etkoille. Pikkiksiin liittyy niin paljon tunteita, moni sanoo ettei halua osallistua pakkojuhlintaan. Pöh, mä osallistun - kivahan se on kun juhlia järkätään. Meillä on duunissa ollut viimeiset vuodet aina jokin teema, viime vuonna oli 1920-luku. Aivan huikeita luomuksia ja pieniä kivoja ideoita oli toteutettu mm. lestinheittäjä juhlaporukan keskellä ja salainen "peliluola", jossa sai pikkujoulukansalle jaetuilla pelilipukkeilla pelata uhkapelejä (RAY- raha ei siis varsinaisesti liikkunut, joten ei huolta).

Tällaisena second hand vaatteiden aktiivikäyttäjänä oli ihana käydä "hovihankkijalla" kurkkimassa, josko jotain löytyisi kierrätysvaatteista vai tuunaanko aiemmin hankituista vaatteista 20-luvun tyyliin jotain. Mutta kas kas, niinhän se oli että onni oli myötä ja löysin kuvassa näkyvän hienon mekon. Oli käsinommeltu ja päätin, että tuo lähtee messiin - olen käyttänyt sitä muutoinkin vähän eri asusteilla somistettuna. Ja näin muutamalla kympillä löytyi juhliin klensa, jolla on ollut käyttöä bileiden jälkeenkin. Kaikki lisähärpäkkeet; hattu, asusteet kaulakorusta laukkuun löytyivät Stockiksen reissulta (second hand shop sielläkin). Ja niin oli meikän viime vuoden pikkujoulu-look valmis!

Niin ja illan aikana pääsi pussaamaan "Chapeakin"! ;)

(Kuvaajalla oli vähän rempseämpi, kenties pikkujoulumainen valokuvausote. Pientä blurria kehissä, sorgen. En ole multiploinut itseäni vaan kollega ottanut tällä kertaa foton. )

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.