Voit nähdä Helinäkeijun tai limusiinin - kesäkaupunki jaksaa yllättää!

iivents

Kampin Narinkkatorilla viipotti Helinäkeiju, Eduskuntatalon edessä otettiin perhepotrettia häistä. Summer is here!

Ihan huikea kombo erilaisia ihmisiä liikkeellä - kannattaa pitää silmät auki ja katsella mitä kaikkea kaupungilla tulee vastaan. Tämän kuvasarjan limusiinikin lipui ohi ensin tepastellessamme Manskulla. Siinä vaellellessa mietimme millaista porukkaa komea kaara kätkee sisälleen.

Hääseuruehan sieltä tulla tömisteli Kiasman edessä ulos kuvaa varten! 

Tänä kesänä ei olekaan tullut yhtään hääkutsua. Pari kesää sitten häitä oli jonoksi asti, ihania juhlia ja ihan hirvitti, että ehtiikö joka juhlaan mukaan. Ehdittiin! :) Saas nähdä milloin tulee seuraava hääkutsu, tulisikohan syksyhäät? Tai vaikka talvi? Rakkauden juhlaa juhlitaan kylmässä ja tummanpuhuvassa Suomessa yleensä kesäisin, mutta voin sanoa lokakuun, tammi- helmi ja toukokuun (joka on jo melkein kesää) häiden olleen aivan yhtä hersyviä ja tunnelmaa täynnä kuin keskikesän hääjuhlien. Tottahan meillä suomalaisilla on aina kaipuu kesähäihin, kun kesä on niin ainutkertaista aikaa luonnon kukoistuksen koristaessa väistämättä juhlaa toisella tapaa kuin muina vuoden aikoina. 

Oletko ollut syyshäissä? Mitä mieltä olit? Minä olen ja oli kyllä todella tunnelmalliset ruskan värien loistaessa ympärillä. Myös paukkupakkasten keskellä on ollut tunnelmaa, kun häitä on tanssittu Sipoossa vanhassa juhlatilassa ulkoroihujen valaistessa tummaa iltaa. 

Onnea kaikille kesähäitään juhliville pareille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.