Welcome to your funeral 27th October 2012..

iivents

..kutsuu The Tiger yökerho uutiskirjeessään Halloween juhliinsa. Hmm, nyt kyllä on markkinointikamppis taas kohdillaan peilaten mitä juuri taannoin Tiikerissä tapahtui.

Aikoinaan jouduin ravintolapahoinpitelyssä osalliseksi, kun satuin tanssimaan samalla tanssilattialla missä pistettiin nekkuun toista. Ja tämä tuli heti mieleeni, kun kuulin The Tigerin ammuskeluista - kamalaa! Onneksi en ollut paikalla, liikkuvaisena ihmisenä se olisi ollut aivan mahdollista.

Edesmenneen Honkkari ravintolan metelissä ei todellakaan kuullut mitään huutoja tai muuta älämölöä, kun toinen tappelupukareista heitti heikomman kanveesiin. Dude kaatui päin, tarraten meikäläisen rinnuksista tukea - vasta silloin huomasin koko tilanteen. Myöhäistä.

Rötkötin tämän nahkaliiviheebon kanssa tahmealla tanssilattialla lasinsirpaleiden keskellä huulipyörenä - mitä tapahtui?! Onneksi ei sattunut pahemmin.
Kuppila pistettiin tietenkin kiinni ja jokainen paikallaolija joutui poliisin juttusille. Vilkkusilmäisen nuoren konstaapelin kysellessä mahdollisia korvausvaatimuksia koitin vain päästä pälkähästä ja sanoa, etten halua mitään..

Mutta ystäväni, joka rockhenkisen humppaillan tuoksinassa oli vauhdikkaalla päällä halusi muistuttaa, että sinullahan ON korvausvaatimuksia. Jaa että mitä?! Tästä herra konstaapelikin kiinnostui, mitä ja miksi- ystäväni halusi minun näyttävän vaatekappaleen, joka kaatuessani rikkoutui.

Kaivelin kainaloista rintsikan palaset, "kas tässä toinen vasemmasta kainalosta ja toinen oikeasta" esille.. hymynkare levisi kaikkien huulille siinä puoli kolmelta katulampun valossa rikkinäisiä rintaliivin palasia toljottaessamme. Taistelevien pukarien hävinnyt osapuoli tarrasi siis rintapieleeni, raksauttaen ritsikat keskeltä rikki! En välttämättä olisi halunnut tuoda tätä asiaa esille, mutta kaverini oli toista mieltä.

Mitään korvauksia en saanut, koska en välttämättä halunnut tehdä omalta osaltani rosisjuttua "hajonneet rintaliivit".

Kommentit

Luminosa

Hahah. Rikkinäisten rintsikoiden esitteleminen lieni pieni piristys ikävään iltaan. :)

LinaS
iivents

;) Näin taisi olla. Sen verran rutinoitunutta porukkaa nuo poliisit ja nähneet kaikenalaista hiihtäjää yön pikkutunneilla. Tietenkin asista oli jotain kirjattu ylös, koska jouduin vielä erikseen menemään tunnistamaan örmykörmykuvia poliisilaitokselle.. tosin olin siinä välissä 3 kk vaihdossa Skotlannissa ja kasvomuisti oli hippasen huono palattuani kotiin.. sainkin kuulla siitä "mitä sinä tulet, jos et muista".. Ja kun koitin sanoa ennen tunnistamista, että en kyllä muista muutakuin että kalju ja nahkaliivi. Muutta, työtäänhän nekin vaan tekevät.

 

Luminosa

Niinpä.. Hivenen kyllä pitkä aika tommonen 3 kk. Ei siinä kukaan enää mitään voi muistaa!

LinaS
iivents

No ei tosiaan! Ainakaan tällainen hetkessäeläjä. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.