Ladataan...
iivents

Kaikille skidien kanssa liikkuville tässä kesän monipuolisin tapahtuma. Hippalot! Hämeenlinnassa kulttuuritarjontaa Verkatehtaan puitteissa laidasta laitaan. On tanssia, teatteria, näyttelyitä, konserttia, leffaa ja käsillätekemistä.

Meitsi ei taaskaan pääse mukaan, tällä kertaa tuo pidempi mökkireissu pärähti samaan aikaan ja tänään on tiedossa ystävän häät! <3 Vähän erilaiset hippalot siis tiedossa today! Huikeeta! :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
iivents

Ja Jaska heitti kylmän kiven jorpakkoon. Mutta voin vaan sanoa, että tänään palattuani takaisin kotiin Koillismaan hiljaisuudesta, ei vedet ole vielä Onneksi viilenneet.

Ei siellä 750 km päässä, eivätkä keski-Suomessa, jossa Neste-rallin tohinat ovat sekoittaneet valtatiet ja jouduimme hieman koukkaamaan välttääkseemme ruuhkat.Matkalla yövyimme Peurungalla ja pulahdimme myös siellä uimaan - taivaallista! 

Share
Ladataan...

Ladataan...
iivents

Hausjärvellä Monttu Soikoon! -festivaaleilla.

Huipputason artistit esiintyvät Miinan montussa tänä kesänä. Pienissä kesätapahtumissa on aivan oma tunnelmansa- kannattaa piipahtaa jos vain osuu lomareitille. Nyt 22.7. esiintyvät Anna Puu ja Matti Johannes Koivu ja seuraavana päivänä Herra Heinämäen Lato-orkesteri viihdyttää lapsiperheitä.

 

 

 

Share

Pages