Ladataan...
iivents

Hän sen teki, Ari Mannio nappasi mitalin kaulaansa! Hienoa, että yhdellä suomalaisella piti pokka sekä kunto EM-skaboissa ja kotiyleisö pääsi hurraamaan EM-kilpailujen tapahtumatorilla sinivalkoisen lipun noustessa salkoon.

Kisahuuma hyrrää Stadikalla ja sen ympärillä vielä huomiseen, mutta jos urheilu ei natsaa kannattaa suunnata katse muihin esim. musiikkipitoisiin viikonlopun härdelleihin. Minunkin oli tarkoitus mennä eilen illalla Riihimäelle rockaamaan, mutta EM-työvuorojen vuoksi rockaukset piti skipata. Tänään suuntana on Järvenpää ja bluesit.

Jos joku Lilyläinen käy tänään vaanimassa Riihimäki Rockissa Apocalypticaa, niin olisi kiva kuulla miten sellomiehet vetivät keikkansa.

Ladataan...
iivents

Yleisurheilun EM-skabat ovat hyvässä vauhdissa ja meikäläinen siellä mukana vapaaehtoistyössä heilumassa.

Kisoja käydään kentällä ja se mikä näkyy telkkarista on vain murto-osa siitä mitä kaikkea taustalla tapahtuu. Kulissien takana toimitetaan tuloksia ja starttilistoja kuvaajille, heille järjestetään kuvausmahdollisuuksia erityisluvalla ja monia muita erityisjärjestelyitä joita en ole aikaisemmin tullut ajatelleeksikaan.

Eilen kipittelin erään saksalaisen kuvaajan kanssa Stadikan torniin fotoa ottamaan naisten korkeushypyn ollessa käynnissä. Urheilukuvaajien ammattikameroiden tarkkuudella saa yläilmoista vauhdikkaita kuvia hypyistä - lintuperspektiivi ei petä! :)  Omaa kameraa ei mukana ollut, mutta tottahan sitä piti kännykällä napata kuva huimista näköaloista. Kasvokuvia ei nyt ihan tuolla vekottimella saanut..

Illalla jaettiin tapahtumapuistossa palkintoja ja olipa puiston yllä hieno tuplasateenkaarikin illan päätteeksi. Voi kun olisi ollut oma järkkäri silloin mukana- WOW minkälainen tunnelma kaupungissa oli!

Ladataan...
iivents

EM-skabojen urheilusuoritukset alkavat tänään! Eilen juhlittiin avajaisia ja ensimmäinen virallinen vapaaehtoistyöpäivä oli pulkassa. En ole ennen suurissa kansainvälisissä kisaorganisaatioissa ollut töissä, saati vapaaehtoistyössä ylipäätään. Joten jännitystä oli ilmassa kun astuin vapaaehtoistyöntekijän suhisevassa kisa-asussa paikallisbussin kyytiin. Dösä kuljetti suoraan Stadikalle kotiovelta. Etuihin kuuluu joukkoliikenteen lippu akkreditointikorttiin ladattuna. Viuhvauh kortin vilautus kortinlukijalle (sekin jänskäsi toimiiko kortti Todellakin) ja niin matka kisahuumaan alkoi.

Työni on mediasektorissa, valokuvauspuolella. Avustamme kansainvälistä valokuvausporukkaa kaikissa valokuvaajien työhön liittyvissä asioissa. Ensimmäinen päivä oli heti vauhtia täynnä. Valokuvaajat akkreditoituivat sisälle ja noutivat kuvausliivinsä. Monella oli kysymyksiä laidasta laitaan ja oma tietämys kasvoi jokaisen kysyjän myötä. Upeaa seurata tulevalla viikolla miten ammattilaiset tekevät työtään median puolella.

Tänään on uusi päivä ja hyppy urheilun maailmaan jatkuu!

Pages