Ladataan...
iivents

Sattuikin tällainen Kevät vastaan, kun näin vappuaattona katselin jotain musiikkimaistiaista. :) 

Iloista, hauskaa, riemukasta vappua kaikille! Välillä tuntuu, että osa ihmisistä vastaa toivotukseen - ei suinkaan kiitos vaan negaatiolla, en juhli pakosta. Tekeekö se meistä vapun, juhannuksen tai uudenvuoden juhlistajista jotenkin huonomman..? No oli niin tai näin, jokainen tavallaan. Minä juhlin. Koskaan ei ole liikaa juhlia ja aina on Syytä juhlaan. Kuten mieltäkohottavassa mollivoittoisessa Nuoruusmuistoja kappaleessa lauletaan "on arkea elomme tää.." - nyt on aika heittää arjen nuhrustamiset ja vetää vappureleet niskaan. 

Skål!

Share

Ladataan...
iivents

Upea Jukka Korpiheteen muotoilema Soihtu-valaisin Lundialta olisi Tarja's Snowlandissa arvontaa vailla. Nyt vaan jännäämään miten käy, osuuko onni kohdalle! 

Käykäähän kurkkaamassa millainen valaisin on kyseessä, I like it! Vielä ehtii osallistua arvontaankin. :)

Tarja's Snowland >>

Share

Ladataan...
iivents

Pärähti sellaiset kesäetkot käyntiin, että puntti vipajaa! 

Amorphiksen uusin platta Circle pistää tukan pyörimään ja lujaa! Circus Helsingissä juhlistettiin eilen torstaina 25.4. uutta levyä. Lauteilla meno oli mallillaan - levy tuli hommattua oitis matkaan! 

Vokalisti Tomia lainaten biiseissä haiskahtaa välillä vähän kukkopilli, Norja, raskasta tempoa, toistaalta kevyttä lähes poppia, unohtamatta  ysärilaahailua. Vanhana huilistina haluan myös nostaa ihanaakin ihanamman huilun lurautuksen raskaan poljennon välissä. Sykähdyttää! 

Näissä tunnelmissa on hyvä alkaa nostattamaan kesän festarifiilareita!

Great band from Finland - Amorphis!!!

Check out their new album Circle - it ROCKS!

Share

Pages