Ladataan...
iivents

Riihimäki Rockin yksi räväyttäjistä oli Apulanta, joka saapui lavalle heinähattu-teemalla. Old time meiningillä tepastellen, korsi suussa tuli joka jantteri lavalle ja sitten.. rävähti!

Tsekatkaa Sipen rumpusetin etuosaa - kenenköhän stringit siellä keikkuu? :D

Toni huuteli yleisöön, että RTBssä (josta bändi tuli suoraan Riihimäki Rockiin) yleisössä oli 3000 mimmiä beachilla ja täällä lavan edusta täynnä Riksulaisia. Mahtavaa!!

Sipe veti keikan loppuun asti korsi suussa! Tunteella! 

Apulanta on kyllä yksi Suomen kovimmista live-bändeistä. Siitä ei voi kiistellä. Energiaa riittää vaikka pienelle kylälle! 

Mato!

Jos jäi keikka väliin, niin tulevana viikonloppuna Apis on Wanaja Festivalilla. Vanhan opiskelukaupunkini tunnelma on mahtava, keikalle siis oitis, jos putoaa bändin tuotanto. Festari täyttää 10 vuotta, joten kannattaa viimeistään tänä vuonna tutustua, jos ei ole tullut tutuksi vielä tähän mennessä. 

Ladataan...
iivents

Elämääni on järkyttänyt uutinen, josta on käyty paljon keskustelua - Radio Helsinki aloittaa YT:t ja näillä näkymin lopettaa toimintansa (=lopetetaan) lokakuussa. Uutiset HS

MÄ EN KESTÄ! Mikä onkaan ollut ihanampaa kuin kuunnella söndagaamupäivisin monipuolista musiikkikattausta, jonka iki-ihana Radio Helsinki Lasse Kurkineen on tarjonnut. Lasse jo lopetteli radiossa, jolloin mietin, onkohan tulossa jotain vielä järisyttävämpää. Oli!

Siis mitä ihmettä mä kuuntelen jatkossa. Duunissa raikaa luureissa usein Radio Rock, Jonen ja Kesäpoikien höpinöitä on ollut hauska kuunnella. Mutta jos haluan kuunnella vaihtelevaa musiikkia, josta voisi bongata jotain uusia tuttavuuksia - mitä kuuntelen? Onko vinkkejä? Kaikki kanavat suoltavat samaa soittolistaskeidaa, laitapa Groove FM päälle, niin samat rock balladit soivat vuodesta toiseen. Plaaaah! Näyttävät jämähtäneen juhannukseen, kun etusivulla toivotellaan hyviä juhannuksia juhannuspusun kera. Eli aika jumissa on kanava, kun kesä on täynnä musiikkitapahtumia laidasta laitaa, josta takuulla saisi toimituksellista asiaa ETUsivulle. Eli ei. Ei ole vaihtoehto. 

Pitääkö tässä siirtyä mummokanavalle vai kokonaan radion äärestä pois? Kun "olet ystävien seurassa" vaikenee, taitaa vaieta mun radioni myös. Surku.

Nyt on laulut laulettu ja lähdettävä on, heijaa heijaa heijaa, lähdettävä on.. toisen kerran tavatessa uudet laulut on.. 

Tähän kuvaan ja tunnelmaan.

Ladataan...
iivents

Elli and boys on todellakin kiertäneet ahkerasti tänä kesänä. Nämä aurinkoisen illan fotot ovat kotoisasta Riihimäki Rockista, jossa pääsin vierailemaan elämäni toista kertaa. Halusin hieman hold my pictures (en horses), jotta voin verrata viime viikonlopun massatapahtumaa, legendaarista Ruisrockia tähän kotoisan letkeään Riksu Rockiin. Ja onhan näissä ero kuin yössä ja päivässä. Kuitenkin esimerkiksi Haloo Helsinki! oli kummassakin esiintymässä ja voisin vaikka veikata, että Riihimäellä heidän keikastaan sai paljon enemmän irti päästyä melkein ihokosketukseen bändin kanssa.  

Loistava keikka ja jengi tanssi hurmiossa Ellin huudattaessa yleisöä. Pienemmillä keikkapaikoilla voisin kuvitella olevan myös bändiin toisenlaiset vaikutukset, kuin suuren suurissa jalkapallokenttäkeikoissa, joissa yleisöstä ei näy kuin pari ensimmäistä metriä ja loput ovat yhtä hyllyvää massaa. 

Hyväntuulista bändiä kuuntelee aina mielellään, kiitos kesäisen tunnelman ylläpitämisestä koko bändille!

Pages