Ladataan...
iivents

Nykypäivänä voi törmätä monenlaisiin joukkorahoitusmalleihin, joka varmasti tulee kasvattamaan suosiotaan enenemissä määrin. Oletko jo kuullut Kuunkuiskaajien joukkorahoituskamppiksesta, jolla he pyytävät tukea uuden levynsä rahoitukseen? Jos et niin käyhän tsekkaamassa ja tukemassa suomalaista musantekoa! 

Share

Ladataan...
iivents

Nyt on pakko kyllä myöntää, että vallitseva ilma ei oikein houkuttele festaroimaan - viikonloppuna aurinko porotti täydeltä terältä, mutta mitäs nyt?! +8, vettä tihuttaa ja arrrmoton koillistuuli. Eipä tätäkään voinut tietää, kun slumppas piletin Sonisphereen. Mutta hei, asennehan ratkaisee vai mitä? 

Meikänainen on vuorannut sellaiset kerrospukeutumiset päälle, että heikompaa hirvittäisi. Jos ei oma nahka lämmitä, niin nahkatakin ja -hameen alle olen vetänyt usean lämmittävän kerroksen vaatteita, on kalsaria ja fleeceä. Päähän lipallinen lätsä, handuihin nahkahanskat ja niiden päälle kynsikkäät, huivi tietenkin kaulaan ja kaiken kruunuksi talvikengät klabbehin! Ugh! Kohtahan se on kesäkuu. 

Joskohan toi Hietsun beach olisi sen verran kesäinen, että tunnelma olisi kuuman rokkaava ja sää armollinen, säästäen meidät sateelta.. Just a small wish.. Ainakin musakattaus pistää vipinää töppöseen, joten lämpöä riittää takuulla lavalta!

Share

Ladataan...
iivents

Ensi viikonloppuna pyörä on lastattu kulttuurilla! Maailma Kylässä festarit tuo mukanaan Hugh Masekelan ihanaa musaa! Käykäähän kuuntelemassa livenä miten letkeästi 75-vuotias setä jammaa. Hän oli viime kesänä Huvila-teltassa ja pääsin hänen musisointiaan tuolloin kuuntelemaan. 

Trumpetisti, säveltäjä ja vokalisti Hugh Masekela (RSA) on elävä legenda, afrikkalaisen jazzin tienraivaaja ja musiikin monilahjakkuus. Ensimmäisen albuminsa vuonna 1963 julkaissut muusikko on ehtinyt tehdä urallaan yhteistyötä monen maailmankuulun muusikon kanssa aina Dizzy Gillespiestä Miriam Makebaan. Masekela tuo Etelä-Afrikan vapaustaistelun 20. muistovuoden kunniaksi uuden Playing At Work -kiertueensa Maailma kylässä -festivaalin päälavalle sunnuntaina 25.5.2014. Lähde Maailmakylässä 

Kuvat napsastu viime vuoden Maailma Kylässä -tapahtumasta, jossa yksi helteisen päivän esiintyjistä oli Don Johnson Big Band. Lauteilla parhaillaan kuvaa otettaessa.

Share

Pages