Ladataan...
iivents

Näistä rauhallisen kuulaista maisemista on vihdoin palattu takaisin kaupungin sykkeeseen juhannuksen ja lomaviikon jälkeen. Mikäs sen mukavampaa kuin suunnata suorinta tietä Järvenpään Puistobluesiin jamittelemaan. Blueskatu on jo startannut käyntiin hyvällä sykkeellä ja huomenna lauantaina on Puistobluesin perinteinen pääkonsertti Vanhankylän niemellä. 

Tämän vuoden blueskansaa on pitkin kesää muistuteltu muuttuneista järjestelyistä, viranomaismääräysten mukaisesti piknikille ei enää saa tuoda mukana alkoholipitoisia juomia tai muun muassa kahvia termarissa. Tyhjän termospullon toki voi tuoda ja täyttää kahvilassa täyteen. Tulipa tuossa valistettua omaakin isäpappaa asiasta, jottei pakkaa piknik-koria täyteen kuohuvaa ja herkkuja - jotka sitten jäävät narikkaan lähtöä odottamaan. Linkin takaa löytyy lisätietoja, mikäli asia on vielä uusi ja huomenna on sama suunta. 

Iso-Britannian boogie-jyrä Status Quo on huomisen pääesiintyjä, mutta päivä on katettu niin huikealla esiintyjäkaartilla Erja Lyytisestä Aija Puurtiseen, unohtamatta juurevaa bluesmusaa, jota päivän muut esiintyjät ilmoille kajauttavat. Parempi pistää nahkaa silmän päälle ja vetää unta kuuppaan, jotta on parhaassa vireessä, kun Puistobluesin pääkonsertti pärähtää käyntiin.

Viikko tuli vieteltyä Heinävedellä kuvien järvimaisemissa, huomenna veden äärellä - jammaillen! 

Ladataan...
iivents

Olli Herman! Äijän hyväntuulisuus oikein nauratti - jäyhä jo hieman ikää nahkaansa ottanut yleisö tuntui olevan South Park Tampere -festareilla lauantai-iltapäivänä vielä sen verran kohmelossa perjantain Skid Rown ja muun tykittelyn jälkeen, että ei heti lähtenyt mukaan Reckless Loven rockaukseen. Nuorempi porukka toki oli haltioissaan ja jorasi alusta asti mukana.

"Tampere, luulin että tämä on rock-kaupunki, näyttäkää se. Täällä on niin hiljaista, että voisin kuulla takarivin pieraisevan!", huusi Olli mikkiin ja jengi hörähti nauramaan. Hyvät bileet pisti Reckless Love pystyyn. Nähtyäni Karkkilan pienen uimarannan Beach-festareilla jätkät taannoisena vuonna hiffasin, että tässä porukassa on vauhtia ja varmasti pysyvät keikkakuvioissa pitkään. 

Ladataan...
iivents

 

Oli aikamoinen lopetus South Park Tampere -festareille, kun Europen Joey Tempest kiipesi bändin kanssa lavalle. Kaikki huikeat biisit, joita on nuorena tullut hoiloteltua saatiin kuulla äärimmäisellä ammattitaidolla vedettynä. Eikä miehen hyväntuulisuudesta ja rennosta olemuksestakaan voinut olla pitämättä. 

Arvata saattaa, että Final Countdown vedettiin myös ja tuon biisin aikana yleisö oli niin lämmennyt Europen soitolle, että hyrisi tyytyväisenä mukana. Huikea esitys ja hieno päätös uudelle festarille! 

Niin, satoiko - minäpä postailen lisää tunnelmia ja kerron tuonnempana. ;) 

***

What a great end for the South Park Tampere -festival that was held last weekend - Europe took the stage and rocked with a true style and hard professional manner that you can expect from the rock icon. But still, I was so surpriced how Joey Tempest sang and the whole presence was super positive through out the gig. I really liked that attitude! 

Since last Saturday, I've kept singing the Carrie -song. :) Gonna share that with you, so I wont be alone. Good night my Friends! 

Pages