Laskettu aika

Ladataan...
Ima de la Falaise

Simpukan olisi pitänyt syntyä tänään, mutta hän on jo kolme viikkoa ja päivän vanha. Tuntuu, että hän on aina ollut täällä. Tuntuu, että hän on paljon vanhempi.

Rytmi on löytynyt ja se on oikein passeli tähän alkuun, ihanaa ettei enää tarvitse kytätä kelloa ja maitomillejä (en ole saanut neuvolalta lupaa, mutta näen omin silmin että tyttö kasvaa ja on virkeä):

Herään päivään välillä 8-10 riippuen koska Simpukka syö. Yleensä hän jatkaa unia vielä vaipanvaihdon ja päivävaatteiden pukemisen jälkeen, lähdemme asioille tai siivoan kodin tilanteesta riippuen.

Aamupäiväsyöttö 2,5-3,5 tuntia "aamupalan" jälkeen. Monesti tämä tapahtuu kahvilassa tai jossain liikkeellä, ja tyttö nukahtaa pian uudelleen. Yritän viimeistään tässä välissä tehdä vähän pidemmän lenkin vaunuilla tai jos olemme kotona, jumpata hieman (vielä puolet raskauskiloista on jäljellä).

Parin kolmen tunnin päästä taas tissit + pullo (noin 1/3 ja 2/3 on suhde, johon olemme näemmä jämähtäneet kaikista herutusyrityksistä huolimatta ja hyvä niin). Tässä vaiheessa olemme jo kotona, katselemme telkkaria, kuuntelemme musiikkia, laulamme, heilutamme helistintä, hengailemme Pojan kanssa jos hän ei ole töissä/skeittaamassa, teemme ruokaa jne. Saatamme vastaanottaa töistä pääseviä vieraita.

Illat menevät valvoessa ja seurustellessa. Tyttö on yleensä hereillä enemmän iltaa kohden, yhteensä noin 4-8 tuntia vuorokaudessa. Illat ja alkuyöt ovat myös tiheämpää syömisaikaa, yleensä Simpukka on rinnalla melkein koko ajan välillä 19-00, välillä torkkuen tai seurustellen. Jos otan torkut itse, otan ne illalla, jotta jaksan yövalvomiset.

Käyn yöpuulle puolen yön aikaan. Jos Simpukka ei vielä halua nukkua, Poika jää hoitamaan häntä hetkeksi. Yön aikana herään kahdesti syöttämään hänet, yleensä n. klo 02 ja 05. Isoimmat kakat näyttävät tulevan jostain syystä yöllä. Simpukka tuhisee ja ähisee aika paljon, muttei itke mahakipuja tai ole muutenkaan tukalan oloinen. Oikein pieruisina öinä hän nukkuu sitterissä.

Sanoisin, että aika hyvä meininki meille on löytynyt! En voisi äitinä enempää pyytää.

Share
Ladataan...

Kommentit

Ma-material Girl

Kuulostaa oikein onnelliselta ja hyvältä menolta!

:)

Kommentoi

Ladataan...