Ladataan...
Inked princess

Suomen kesä on todella lyhyt ja tästä syystä onkin kirosana monen korville jos ääneen miettii, että tulisipa jo syksy. Kuitenkin oman elämän myllerryksen, sään arpomisen ja suurien odotusten keskellä huomaan ahdistuvani entistä enemmän. Kesällä ja varsinkin kesän lopussa mulla menee taas hirveä suoritusvaihe päälle, että on pakko tehdä kaikkea kokoajan ja ottaa kaikki irti kesästä ennen kun se loppuu. Varsinkin tällä hetkellä kun ei muutenkaan ei tunnu ajatukset pysyvän kasassa, olisi ihana kietoutua lämpimään villapaitaan eikä miettiä onko nyt se viimeinen hellepäivä, vaan voisi hyvällä omatunnolla upota sohvaan jos siltä tuntuu. Sytyttää kymmeniä kynttilöitä, juoda teetä ja lukea kirjaa peiton alla. No tiedän, että tää ajatusmaailma kaduttaa siinä vaiheessa kun aurinkoa ei ole näkynyt viikkoihin ja vettä sataa jatkuvalla syötöllä. Mutta nyt tuntuu siltä.

Syystunnelmia havitellessa tutkin 2017 syksyn muotia. Tässä muutamia omaa silmää miellyttäviä tärppejä.

Hapsut - Löytyy jo mun luottolaukuista, joista en suostu luopumaan varmaan ikinä. Kiva lisä myös paidoissa, hameissa ja mekoissa. 

Glitter - Nousee syksyn muodissa esille eniten kengissä, mikä on ehkä vielä vähän vieras ajatus mulle. Muuten blingiä löytyy kyllä mun kaapista topeissa ja asusteissa jo valmiiksi. Ja kynsillä tasaisin väliajoin tottakai ;)

Isot villapaidat - Täyttä rakkautta. Pelastaa jokaisen asu- tai vartalokriisin hampaista kun pukee lempparifarkut ja ison villiksen päälle.

Punainen - Löytyy muutamissa vaatteissa. Pukeudun kuitenkin paljon mustaan/muuhun neutraaliin, joten ei välttämättä olisi kaukainen ajatus hommata punainen takki piristämään harmauden keskelle. 

Mikäs näistä trendeistä uppoaa sulle parhaiten? Ja joko syksy houkuttaa vai odotatko kesän loppumista kauhunsekaisin tuntein?

Share

Ladataan...
Inked princess

Vaikka lämpöä ja aurinkoa ei ole turhan paljoa tänä kesänä näkynyt, oon kuitenkin muutaman todella kauniin auringonlaskun päässyt todistamaan. Hain niistä inspiraation tähän lämpimistä sävyistä koottuun meikkiin. Oon muutenkin innostunut tänä vuonna taas oranssin eri sävyistä niin kynsillä, vaatteissa kuin meikissäkin. Lämpimät sävyt kun korostaa mulla mun sinivihreitä silmiä ja sopivat hyvin ruskettuneeseen ihoon.

Pohjalla on mun kesän arkimeikki. Eli ripsari + bb-voide.

(Kuvista näkee myös parantuneet kulmat, joissa jostain syystä korostuu tuo alla oleva vanha pigmentointi.. ei nimittäin näy luonnossa ollenkaan noin selkeästi läpi :'D)

Näin värikkään meikin yhdistäisin muuten simppeliin asuun, esim. valkoinen toppi ja vaaleat farkut. Lisänä kultaiset korut, mattamustat kynnet ja hiukset nutturalle kruunaamaan kokonaisuus. 

(Kuvat - Pinterest)

Mitäs tykkäätte?

Share

Ladataan...
Inked princess

Tiedätte varmaan sen sanonnan, että 'jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, on vain parempi olla hiljaa'. No näin oon tehnytkin. Loman jälkeinen duuniin paluu oli jotenkin todella raskas ja tuntuu, että muutenkin kaikki asiat kaatuu päälle (ainakin oman pään sisällä). Sitä en sen enempää avaamatta, tunnen itseni jo tarpeeksi hyvin tietääkseni, että näitä kevyitä hermoromahduksia sattuu aina muutaman kerran vuodessa tällaiselle ikuiselle suorittajalle. Nyt kuitenkin tuntuu, että alkaa arki pikkuhiljaa helpottamaan ja pääsin vihdoin käymään osan lomakuvista läpi. Tässä siis throwback iloisempiin hetkiin.

Tarkempia ajankohtia seuraavista postauksista on turha mennä lupaamaan ennen kun nuppi on taas normikunnossa. Mutta eihän aina ole pakko jaksaa?

Share

Pages