Ladataan...
Inked princess

Vappuhan olisi taas ensi viikonloppuna edessä vaikka muuten kevään tulosta ei ainakaan säässä ole näkynyt merkkejä. Harmauden keskelle piristämään ajattelin kuitenkin tehdä itselleni vähän keväisemmät kynnet. Mullahan on rakennekynnet mutta nämä vappukynnet voi tehdä myös ihan luonnonkynsille, niin lyhyille kuin pitkillekin.

Tekemistä varten tarvitset ainakin: keltaisen kynsilakan, vaaleanpunaisen kynsilakan, oranssin kynsilakan ja meikkisienen. Helpottamaan yli menneiden lakkojen putsausta iholta voit käyttää lateksilakkaa suojana mutta teko onnistuu myös ilman sitä. 

Ensi viikolla palaan asukuvien kera (jos sää vihdoin sallisi sellaisten ottamisen..). Luvassa myös tatskajuttuja ja lemppari gluteeniton resepti.

Stay tuned!

Share

Ladataan...
Inked princess

Mulla on tosi monipuolinen ja kummallinen musiikkimaku. Kuuntelen ihan oikeasti laidasta laitaan kaikkea. Toisaalta oikeastaan mä kuuntelen tosi vähän musiikkia. Lähinnä autossa tai sitten kun on otettu vähän vinkkua. Töissä soi radio päivät pitkät joten yleensä iltaisin ja aamuisin nautin vaan hiljaisuudesta.

Jos kuitenkin musiikkia tekee mieli kuunnella, niin se mitä mä kuuntelen riippuu paljon fiiliksestä (ylläri). Koitin kerätä teille monipuolisesti muutamia tän hetken kuunnelluimpia biisejä mun soittolistalta.

Siinähän niitä ois järjestyksessä kuunnelluimpia biisejä viime kuukausilta. Töissä me kuunnellaan radio Cityä, josta tykkään tosi paljon. Vanhempaa rockia ripauksella uutuuksia. Autossakin kuuntelen samaa kanavaa tai sitten jos kyllästyttää niin viikonloppu fiiliksissä menee Loop ja arkena soi Iskelmä. Eli tosiaan laidasta laitaan. 

Mitäs musiikkia siellä kuunnellaan?

Share

Ladataan...
Inked princess

Leikkautin loppu vuodesta hiukset ns. long bob eli pitkään polkkamalliin. Hiukset oli viime kesän vaalennuskatastrofista kärsineet sen verran, että päätös oli oikeasti pakollinen jos halusin terveet hiukset. Vaalennuksen mukana lähti myös extra paljon hiuksia edestä, mikä loi mulle mahtavan takatukka-lookin. Tätä tasoitettiin laittamalla leikkauksen yhteydessä eteen yksi paketti teippipidennyksiä. 

Nyt kuitenkin kuukausia myöhemmin on pidennykset napattu jo aikoja sitten pois, värikin on jo haalistunut ja tyvi kasvu aika muikea. Takatukka on tehnyt paluun joten hiukset eivät ole auki olleet tänä vuonna varmaan kertaakaan kodin ulkopuolella. Toki tyveä olen satunnaisesti värjäillyt kotona mutta muuta en olekaan saanut aikaiseksi. Nyt kun kesä lähestyy ("hitaasti mutta varmasti") eikä pipon käyttäminen jatkuvasti ole enää suotavaa, täytyy kuontalokin laittaa taas edustuskuntoon. 

Väriin ei sen kummempaa muutosta tullut, luotettiin edelleen ruskeanmustaan ja väriä vaan freesattiin. Muuten tasoitettiin latvoja ja laitettiin taas eteen muutamat teipit, että saatiin vähän pituutta lisää. 

Tykkään kyllä tästä pitkästä polkasta mallina tosi paljon. Helppo laittaa, ei tarvitse muuta kun suoristusraudalla käydä läpi ja valmista tuli. Toki edelleen mulla on ikuisuus hiustenkasvatusprojekti meneillään mutta onneksi viihdyn tässä lyhyemmässäkin mallissa. Ja kesään tää on ihan loistava koska musta tuntuu, että pitkiin tummiin hiuksiin läkähtyy tosi helposti jos niitä pitää auki kuumassa. 

Mitäs tykkäätte? Vieläkö polkat pitää pintansa hiustrendinä?

Share

Pages