Ladataan...
Inked princess

Tässä teille ohje ihanan raikkaaseen ja kesäiseen booliin. Boolin pohja on otettu mun yhdestä lemppari drinkistä - Mojitosta. Makua ja väriä tuomaan lisäsin mustikkaa mutta maun mukaan varmasti toimii myös muutkin marjat tai ihan ilman marjoja.

​Tarvitset:

Ruukullisen minttua (n. 2 kourallista lehtiä), 1,5l kivennäisvettä, 5dl vaaleaa rommia, 2dl mustikoita, 6kpl limeä ja 4dl fariinisokeria.

Lisäksi tarvitset boolimaljan/kannun, boolikauhan ja koristeluun jäisiä pensasmustikoita.

Valmistus:

Pilko limet lohkoiksi ja aseta booliastian pohjalle. Lisää päälle mustikat, revityt mintunlehdet ja fariinisokeri. Murskaa seosta niin, että maut irtoavat(esim. perunasurvin on tässä vaiheessa loistava jos ei omista morttelia). Kaada päälle rommi ja sekoita. Lisää kivennäisvesi ja anna tekeytyä jääkaapissa n. 30min ennen tarjoilua. Lopuksi lisää jäiset pensasmustikat ja ei muuta kun hörppimään. Nam!

Ihanaa ja rauhallista juhannusta kaikille!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Inked princess

Pitkän aikaa suunnittelin olkkarin sohvan takana olevalle seinälle rustiikkista "galleriaseinä" tyyppistä asetelmaa. Se ei kuitenkaan toimi enää muitten sisustus suunnitelmien kanssa joten tilalle haetaan jotain modernimpaa. Peili ei ollut vaihtoehto koska samalta seinältä löytyy jo sellainen eikä sopivaa maalausta löytynyt mistään. Näin ollen nettikauppoja selaillessa päädyttiin julisteisiin.

Juliste sanasta tulee mulle vieläkin ensimmäisenä mieleen teini-ikäisen teipeillä kiinnitetyillä julisteilla vuorattu huone. Kuitenkin nykyään julisteita saa niin paljon erilaisia, laadukkaita ja kehykset lisäämällä juliste voi olla maalauksen tai muun printtitaulun vierellä ihan yhtä hyvä vaihtoehto.

Koska sohva on olohuoneessa yli 3 metriä leveä, täytyy sen ylle saada aika massiivinen taulu tai taulukokoelma. Näin ollen päädyin ostamaan Ikeasta neljät kehykset, kaikki koossa 50cm x 70cm. Niihin valittiin miehen kanssa yhdessä sopivat julisteet. Ainoana ehtona mulla oli julisteissa värinä mustavalkoisuus. Kumpikin meistä valitsi kaksi julistetta, arvaatteko mitkä mä valitsin? 

(Julisteet - Desenio.fi)

En malta odottaa, että nää saapuvat ja päästään mallailemaan miten ne oikeasti sopivat meidän kotiin. Aiheesta lisää sitten kun saadaan taulut paikalleen.

Tänään tulossa vielä reseptiä meidän juhannusbooliin, suosittelen kokeilemaan ;)

Share

Ladataan...
Inked princess
  • Asua 5min kävelyn päässä merenrannasta
  • Tehdä lyhyempiä työpäiviä, että kerkeää nauttimaan auringosta
  • Kävellä pitkiä lenkkejä perheen kanssa (ja ärsyttää miestä pysähtymällä valokuvaamaan jokaista kukkaa ja kasvia)
  • Saada postilta tekstiviesti, että pitkään hukassa ollut paketista on noudettavissa
  • Prepata uuden ruokavalion aterioita valmiiksi (nyt kolmatta päivää.. vielä jaksaa)
  • Ostaa vahingossa väärä ripsiväri, mikä sattuikin olemaan ihan törkeän hyvä
  • Saada järjestettyä duunissa kaikki kuitit, paperit ja asiakirjat vihdoin parempaan järjestykseen
  • Tehdä onnistunut kynsihuolto ja saada hymy kasvoille joka kerta kun tuijottaa musta-hopeita kynsiään

Siinä oli mun maanantain onnellisuudet.

Ja ettei menisi liian siirappiseksi, niin just nyt kyllä ärsyttää järkyttävää meteliä pitävät remppamiehet naapurissa, tottelematon koira, niiiin kutisevat hyttysenpuremat, vesisade ja kauppaan unohtunut maito :'D.

Tällä viikolla on tulossa vielä järkevämpiäkin postauksia sisältäen mm. sisustusta, reseptiä ja tatskoja. Stay tuned!

 

Share

Pages