Ladataan...
Inked princess

Vaatehuone on nyt käyty läpi ja siivottu. Koitin karsia vaatteita mitä en käytä reilulla kädellä pois. Voin myöntää, että mä oon aikamoinen hamstraaja vaatteiden suhteen ja mulle on tosi vaikeata luopua vaatteista vaikka en olisi niitä aikoihin käyttänyt. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja karsin kaikki mulle turhat vaatteet. Hyväkuntoiset vaatteet lähti kierrätykseen ja rikkinäiset tai kulahtaneet roskiin. Luovuin myös muutamista huiveista ja laukuista. 

(Kuva Pinterest)

Ihana fiilis kun vaatehuoneesta löytyy vaan vaatteita mitä oikeasti käytän. Kuitenkin muutamia ostoksia täytyy nyt tehdä kun niin paljon vaatteita ja asusteita annoin pois. Kevään ostoslistalta löytyy siis ainakin seuraavia.

(Housut H&M Paidat, korut, urheiluvaatteet ja tennari Nelly.com Olkalaukku Zalando.fi)

Viime vuosina oon koittanut muuttaa mun vaatehuoneen sisältöä mahdollisimman selkeään suuntaan. Paljon vaaleita ja maanläheisiä värejä. Klassisia ja simppeleitä vaatteita. Vieläkin kaapista löytyy myös paljon mun ikuista luottoväriä eli mustaa. Muita värejä ja runsaampia kuoseja löytyy lähinnä kesämekoista. Mulla on niin paljon tatuointeja, että värikkäät vaatteet näyttää usein mun yllä aika sekalaisilta. Mutta kyllä tän tytön päällä näkee kesällä kukkamekkojakin. Sekametelisoppa-lookin uhallakin :)

Löytyykö sieltä muita kenen on vaikea luopua turhista/kulahtaneista vaatteista?

Share

Ladataan...
Inked princess

Kun kuulin vanhempieni suunnitelmista mennä katsomaan Anu Pentikin taidenäyttelyä päätin ängetä itseni samalle reissulle mukaan. Oon aina hirveästi tykännyt Pentikin suunnittelemista kuoseista ja muotoilusta. Se on selkeää ja ajatonta mutta kuitenkin myös ajoittain väreillä leikittelyä.

Näyttely sijaitsee Helsingin Taidehallissa. Liput on normaalihintaisena 12€ ja näyttely on voimassa 11.3.2017 - 14.5.2017. Omasta mielestäni oli kyllä hintansa väärti ja aikaa kannattaa varata reilusti, koska tosiaan siellä on PALJON nähtävää. Tästä syystä kuvasaldoakin kertyi valtavasti joten jaan ne tänne blogiin kolmessa osassa.

Satavuotiaan Suomen nettisivuilla kuvaillaan näyttelyä seuraavanlaisesti:

Anu Pentikin taidenäyttely täyttää Helsingin Taidehallin suurikokoisilla, Lapin luonnosta vaikutteita ammentavilla keramiikkainstallaatioilla. Elämäniloa, rohkeutta ja kauneutta juhlivissa teoksissa nähdään sekä pohjoisen karua kauneutta että kirkkaana leiskuvaa väriloistoa.

Kolme Tilaa -näyttely nostaa esiin Anu Pentikin taiteilijana ja juhlistaa hänen pitkää uraansa suomalaisen keramiikan keskiössä. Kaikki näyttelyn työt ovat uusia, Taidehallin näyttelyä varten luotuja teoksia.

Seuraavat kuvat on otettu näyttelyn ensimmäisestä tilasta, jonka nimi oli Korkea taivas. Tämä oli mun henkilökohtainen lemppari noista kolmesta tilasta. Rauhallinen, seesteinen ja kaunis.

Pentikin nettisivuilla näkyi mielettömän suloisia pääsiäiskoristeita ja keväisiä kransseja. Täytyy varmaan käydä jotain keväistä kotiuttamassa sieltä myös meille. 

Ootko sä jo käynyt kurkkaamassa näyttelyä vai löytyykö edes kiinnostusta? 

Share

Ladataan...
Inked princess

Mulla on metsästyksessä uusi laukku kesäksi. Vaatehuoneen siivouksen yhteydessä annoin ison kasan laukkuja joita en käyttänyt eteenpäin. Kaikki jäljelle jääneet laukut on mulla tummia ja isoja.

(Kuvat Pinterest)

Haussa on siis joku vaalea ja vähän sirompi olkalaukku. Musta tuntuu, että kannan aina hirveästi turhaa tavaraa mukana jos laukku on iso. Näin ollen pienempi laukku on myös helpompi pitää siistinä ja kevyenä. Ei tarvitsisi kävellä enää tiiliskivi olalla. 

(Laukut - Zalando.fi) Versace Jeans Olkalaukku 129,95€ Michael Kors Olkalaukku 174,95€ Guess Olkalaukku 89,95€

Yllä kolme mun tän hetkistä suosikkia. Veikkaan vahvasti, että päädyn keskimmäiseen Michael Korsin laukkuun. Siihen ihastuin ensimmäisenä. Laukussa yhdistyy kauniisti vaaleanpunainen ja kulta väreinä. Myös muotoilu on ihanan simppeli ja se sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Väreistä myös valkoinen kiinnostaa, mutta se on vaan hankala ylläpitää. Niin monesti oon onnistunut saamaan valkoiseen laukkuun värjäytymiä esim. farkuista. Toisaalta myös Versacen tikattu laukku on upea ja Guessin pussukka mallinen laukku on todella suloinen. Voi valinnan vaikeus..

Mikä näistä on sun lemppari?

Share

Pages