Ladataan...
Inked princess

Tykkään hirveästi lukea tuotearvosteluita muista blogeista ja siksi ajattelin itsekin listata vähän mun tämän hetken lemppareita. Talvella mulla kuivuu niin iho kuin hiuksetkin. Mun luonnollinen ihonsävy on semmonen kalkkuna, vitivalkoinen vivahduksella vaaleanpunaista. Not cool. Lisäksi hiukset on niin perinteiset suomalaiset maantienharmaat jotka taittaa vahvasti punaiseen. Hiukset eivät siis ole mitenkään punaisen näköiset, pigmentti tulee ilmi lähinnä kun värjään hiukset ruskealla. Ihan sama kuinka kylmä sävy on, hiuksista tulee punaiset. Tästä syystä luotankin mustanruskeaan hiusväriin, joka kyllä taittaa valossa vieläkin punaiseen mutta siitä pidänkin enemmän kuin kylmänsävyisestä mustasta. Tosi tummien hiusten vierellä oma ihonvärini on kuitenkin lähinnä vampyyriä tai todella krapulaista muistuttava, minkä takia käytän aktiivisesti itseruskettavia. Talvella haluan pitää rusketuksen maltillisena, lähinnä tuomaan vähän eloa iholle. Kesällä voi taas sitten vetää rusketuksen överiksi ;D

 

Hiukset

L'Oréal Paris Magic Retouch - suihkutettava tyvisävyte

Ihan mahtava tuote! Tätä ei voi ylistää liikaa. Pelastaa rumalta "kalju-efektiltä" kun oma tyvi on vaaleampi kuin värjätty hius. Tosi helppokäyttöinen, kestää koko päivän mutta kuitenkin lähtee suihkussa helposti irti. Tosi pitkäkestoinen purkki ja järkevään hintaan. Mulla on tämä sävyssä Dark Brown (tumman ruskea) ja sekoittuu hyvin ruskeanmustiin hiuksiin.

Rapunzel of sweden - Shine drops

Joskus pidennysten mukana saatu pullo. Sopii mun hiuksille ihan loistavasti nyt myös ilman pidennyksia. Antaa kiiltoa, lämpösuojan ja ravitsee hiuksia. Hieron tätä suihkun jälkeen vielä kosteisiin hiuksiin, yleensä koko päähän. Tai vaihtoehtoisesti laitan jo valmiiksi suoristettuihin hiuksiin vain latvoihin. Jos tätä käyttää valmiiksi muotoiltuihin hiuksiin kannattaa olla tarkkana ettei laita liikaa, tai liimaletti-look on taattu.

Batiste Dry Shampoo Plus - Sävyttävä kuivashampoo

Arjen pelastaja! Tällä saa nopeasti raikkautta hiuksiin. Ei jätä "vaaleaa tomua" jälkeensä edes mustiin hiuksiin, toisin kuin moni muu kuivashampoo. Mulla sävyssä divine dark.

Iho

Garnier PureActive 3 in 1 - Kuoriva puhdistusnaamio

Kestosuosikki jo useammalta vuodelta. Mulla kuivuu kasvojen iho talvella niin kovin että melkein jokapäiväinen kuorinta on tarpeellinen. Tää toimii loistavasti myös kasvonaamiona. Hintalaatusuhde on ihan nappiin tässä tuotteessa.

Dove DermaSpa Summer Revived - Päivettävä kosteusvoide

Päivettävä kosteusvoide toimii mulla niin kasvoilla kuin vartalollakin. Antaa kevyen sävyn iholle ja päivetys myös kuluu kauniisti pois.

Max Factor Color Corrector - Sävynkorjauskynä

Meikkivoiteen alle punaisuutta korjaava sävykynä. Käytän aina varsinkin talvisin nenänpieliin ja mahdollisiin näppyihin. Toimii! 

Loppuun yks ehdoton piristys pimeän keskellä on tuoreet kukat. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Inked princess

Mulle tulee paljon kyselyitä ensikertalaisilta, että miten tää tatuoinnin suunnittelu nyt oikeastaan toimii. Harvalla asiakkaalla on kuva täysin valmiina, vaan yleensä jonkinlaista muokkaamista tarvitaan. Useimmiten asiakkaalla on päässään tietty ajatus tatuoinnista, mutta sitä on hankala saada itse paperille jos ei omaa piirustustaitoa. Joskus myös oman vision selittäminen tatuoijalle on haasteellista ja tästä syystä johtuen pyydän yleensä asiakkaita etsimään mallikuvia joissa olisi samaa tyyliä tai joitain elementtejä tulevaan tatuointiin. 

Esimerkkinä lainaus viime viikolla tulleesta sähköpostista:

"Moikka! Oon pidemmän aikaa suunnitellut tatuointia ja nyt homma alkais olee ajankohtainen. Mulla ei oo valmista kuvaa mutta laitan liitteenä esimerkki kuvia. Ideana ois saada kuvaan yhdistettyä mandala-tyylinen lootuskukka ja sitten tollasia roikkuvia "koruja". Haluaisin kuvan muuten mustavalkoisena mutta kukassa voisi olla hieman pinkkiä joissain kohdissa. Tatska tulee kyynärvarteen sisäpuolelle eli n. 10cmx15cm. Vaikka tatuoinnista tulee aika iso, haluaisin että se olisi silti siro ja naisellinen.

1. Kuvassa kuviointi on kiva. 2. Kuvassa roikkuvat osat. 3. Kuvassa kukan muoto."

Asiakkaan toiveesta piirsin mandala lootuksen ja lähetin hänelle arvioitavaksi.

Illalla huomasin saaneeni vastauksen asiakkaalta ja hän oli luonnokseen tyytyväinen. Näin helposti homma ei kuitenkaan aina toimi, vaan monesti muutoksia tehdään vielä piirtämääni luonnokseen moneen otteeseen. Niin kauan kunnes asiakas on tyytyväinen.

Yleensä piirrän asiakkaalle luonnoksen vasta kun hän on varannut itse tatuointiajan. Luonnos on kuitenkin mahdollista saada myös ennen ajan varaamista, tällöin kuitenkin luonnos on asiakkaalle maksullinen.

Jossain tapauksissa luonnoksen ideointi onnistuu hyvin vaikka puhelimitse tai sähköpostin kautta. Kuitenkin jos tatuointiin tulee paljon eri elementtejä eikä mallikuvia tunnu löytyvän, suosittelen suunnitteluajan varaamista. Suunnitteluaika on maksuton ja ainoastaan valmiista luonnoksesta veloitetaan(jos tatuointiaika ei ole varattu). 

Jos on mitään mikä vielä tatuoinnin ottamisessa mietityttää niin kysyä saa meiltä aina. Keväälle on vielä reilusti aikoja jäljellä ja varsinkin isommat kuvat kannattaa ottaa ennen kesää! Tulehdusriski on paljon pienempi ja väritkin pysyy paremmin kun kuva kerkeää parantua kunnolla ennen aurinkoisia kelejä. 

Löydät meidät Espoosta aivan kauppakeskus Lippulaivan vierestä. Tarkemmat tiedot löytyy osoitteesta http://www.vapolaink.fi.

Omaa galleriaani päivitän viikottain -> https://www.instagram.com/vapolaink/.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Inked princess

Minilomalta on nyt palattu kotiin ja kuvasaldo käyty läpi. Oon kyllä ollut niin tyytyväinen tähän Olympuksen minijärkkäriin. Vaikka aurinko ei paljoa näyttäytynyt koko reissun aikana, sain silti hyvälaatuisia kuvia enemmän kuin tarpeeksi. 

Muutama päivä vierähti Kokkolassa tosi nopeasti. Kierrettiin kirppareita ja käytiin moikkaamassa sukulaisia. Yks mahtava kirppislöytö oli vanha ikkuna, joka on tulossa yhteen mun sisustusprojektiin tässä lähiaikoina (siitä juttua vielä erikseen). Kesällä ois ollut varmasti paljon enemmän nähtävää, mutta vanhankaupungin puolella oli kiva käydä kuvailemassa myös nyt. 

Eilen tultiin myöhään illalla kotiin ja töihin palasin tänään. Viikonloppukin menee duunin parissa, mutta tatuointien suunnitteluun liittyvän postauksen julkaisen vielä tällä viikolla. Stay tuned!

Share
Ladataan...

Pages