Ladataan...
Inked princess

Hetki sitten esittelin meidän sängynpäädyn uuden ilmeen ja nyt on luvassa loput makkarin muutoksista. Sängynpäädyn värin vaihtuessa tummempaan oli aika hankkiutua eroon jykevistä mustista yöpöydistä. Muutenkin ratkaisu laittaa yöpöytien tilalle pienet hyllyt toimii todella paljon paremmin pienessä makuuhuoneessa. Verhotkin vaihdoin paksuista kuviollisista valkoisiin läpikuultaviin kun saatiin vihdoin asennettua uusi pimennysrullaverho. Tämäkin ratkaisu tuo heti lisää tilan tuntua ja ilmavuutta huoneeseen. Kirsikkana kakun päälle vielä suloisia tunnelmavaloja, pari huonekasvia ja kynttilöitä, niin kyllä kelpaa tästä huoneesta herätä vaikka ulkona pimeys onkin jo vallannut maan.

(Oiskohan voinut pyyhkäistä pölyt lampusta ennen kuvan ottamista..)

Sitten vielä joulukuuta odotellessa, että saan vaihdettua makkariin mahtavat punaiset possulakanat ja lisättyä vielä muutamia joulun tunnelmaa tuovia juttuja. Sitten tää tyttö on yhtä hymyä.

Share

Ladataan...
Inked princess

Tän seuraavan lookin pystyy toteuttamaan niin pelottavana kuin suloisenakin.

Bad clown-versioon tarvittais kyllä ehdottomasti normaalien meikkien lisäksi vielä tekoverta, mutta sitä ei multa nyt löytynyt.

Suloisen version teko taas onnistuu kiireessäkin. Siinä laitoin vain simppelisti punaisella huultenrajauskynällä silmien ympärille yksityiskohtia ja huulille punaista glitteriä.

Kumpi on susta kivempi?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Inked princess

Voin kertoa, että tällä hetkellä olo on aika väsynyt. Perjantain ja lauantain työtunneiksi muodostui yhteensä 26 tuntia. Pikkukuva päiviä kun vietettiin liikkeessä ja porukkaa riitti taas aamusta iltaan. Onneksi tää härdelli on vaan kerran vuodessa, enempää ei kyllä jaksaisi. Alla tänä vuonna tehdyt kuvat (-2 mistä unohtui ottaa kuva siinä kaaoksen seassa).

Tänään sitten ois luvassa kauppareissun lisäksi pyykin pesua ja kotona siivoilua. Illan aion pyhittää kuitenkin ihan sohvaan uppoamiselle ja leffan katselulle, olen sen ansainnut :'D.

Ensi viikolla mulla on taas 6 päivän työviikko mutta halloween-meikkiä ja makkarin sisustuspostausta on jo valmiina tulossa tänne blogin puolelle. 

Mikä on sun lemppari tän vuoden pikkukuvista?

Share

Pages