Ladataan...
Inked princess

Tiiättekö semmosia päiviä kun kirjoittaminen sujuu niin hyvin ettei tarvitse yhtään miettiä, että mitä mun pitikään tästä aiheesta sanoa yms. Mulla oli eilen semmoinen päivä. Oon jo pidemmän aikaa suunnitellut postausta tatuoinnin jälkihoitotuotteista. Kirjoitin sen eilen puhtaaksi, otin postaukseen kuvat ja päätin sen julkaista. Julkaise nappia painamalla tuli ruutun kumminkin isolla ERROR ja koko homma katosi. Lilyllä ilmeisesti (not to be rude) TAAS jotain häikkää jonka ansiosta eilen illalla en onnistunut postausta tekemään loppuun. Tai siis julkaisemaan. Ja nyt aamulla oli sitten uusi yritys mutta pää ei toimi sitten yhtään. Lyö ihan tyhjää, kuin en olisi koskaan tatuointien hoidosta mitään tiennytkään. Joten ehkä fiksumpaa siirtää sitä postausta vähän eteenpäin paremmalle ajalle. 

Sen sijaan päättelin naputtaa teille vähän kuulumisia. Eilen vein auton taas vaihteen vuoksi korjaamolle - vetonivel täytyy vaihtaa. En oo uskaltanut sillä ajaa nyt muutenkaan about viikkoon joten julkinen liikenne on tullut taas tutuksi. Ja hitto en mä vaan siitä tykkää. Ensinäkin mulla tulee bussissa paha olo (mikä on vähentynyt kyllä nyt mitä enemmän oon joutunut sillä matkustamaan?). Toiseksi oon aina ihan liian ajoissa bussipysäkillä joka sijaitsee rantatiellä. Tästä johtuen siellä aina tuulee ja -10 asteen pakkasessa semmoinen napakka merituuli ei tunnu kovin mukavalta. No ehkä oon itsekin vähän prinsessa mutta auto on vaan niin hemmetin kätevä. Voi mennä minne vaan ihan milloin vaan eikä ole riippuvainen muitten aikatauluista. 

Toinen kummallisuus on mun selkä, joka on päättänyt ottaa nyt itseensä jostain. Keskiselkä on hemmetin kipeä ja aina noustessa saa oikein irvistää, että pääsee ylös. En omasta mielestäni oo tehnyt mitään mikä voisi tällaisen aiheuttaa mutta kai mä oon vaan niin vanha :'D. Myös napalävistys on vieläkin kiukkuinen enkä uskalla vieläkään käyttää farkkuja (voi itku). Mutta on mukaviakin juttuja käynyt tai ainakin tulossa. Mun laukut mistä höpöttelin aikaisemmin saapuivat ja I'm obsessed! Nää on just sellaiset kun toivoinkin - väri, koko ja kaikki on just nappiin. Varsinkin tää keltainen saa mut paremmalle tuulelle vaan katsomalla sitä. Heh..materialismionnellisuus. Tilasin myös muutamia kuteita kesää varten ja esittelenkin niitä teille myöhemmin. Myös se ***** sisustuspostaus meidän olkkarin uusista (2kk sitten uusista) sisutusjutuista venyy koska valaisimen asennus on tuottanut ukolle tuskaa. En vieläkään tiedä miksi sitä ei voi laittaa, vaikka hän tämän sähkärin sanoin mulle selittikin. No jotain osaa me nyt odotellaan. Ei kai tässä niin kiire voikaan olla, valmiissa maailmassa. Think happy thoughts!

Ps. Vitsi toi auringonpaiste! Saatteko tekin siitä ihan superisti energiaa niinkuin mä?

Share

Ladataan...
Inked princess

Varsinkin nyt pakkasilla tuntuu, että hiukset ja päänahka kuivuvat tosi paljon vaikka kuinka läträä milläkin hoitoaineilla. Mulla on muutenkin tosi herkkä päänahka joka ottaa itseensä hyvin helposti vähänkään liikaa hajustetuista tuotteista yms. Siksi tällaiset luonnonmukaiset kotikonstit toimivat paremmin. Oon käyttänyt tätä kyseistä yhdistelmää jo useamman vuoden. Milloin mistäkin syystä. Esimerkkeinä mm. liiasta hiustenvärjäyksestä ärtynyt päänahka, juuri pakkasesta ja pipojen käytöstä kärsineet hiukset ja pää tai kesän helteillä kuivuneet hiukset.

Ainekset tähän tehohoitoon löytyvät ainakin multa aina kotoa - tarvitset vain kookosöljyä ja hunajaa. Vaikutusaika tässä on vähintään tunti joten tämän länttääminen päähän toimii hyvin vapaapäivänä kun ei ole suunnitelmissa poistua kotoa. 

Eli homma toimii näin. Sekoita pienessä mikronkestävässä kulhossa 3/4 kookosöljyä ja 1/4 hunajaa. Mulla riittää koko päähän n. 3rkl kookosöljyä (kiinteänä) ja 1 rkl hunajaa. Laita seos mikroon n. 20sek ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä hiusten tyveen ja päänahkaan osio kerrallaan. Anna vaikuttaa 1-2h. 

Jos haluat hoidosta enemmän irti myös hiuksille, levitä pelkkää kookosöljyä hiusten pituuksiin keskittyen erityisesti latvoihin. Vaikutusaika on sama kun pelkässä tyvihoidossa. Hiusten päälle voi virittää kelmun, suihkulakin yms. suojaamaan mutta jos en nyt mene sohvalle rötväämään, niin en itse käytä mitään muuta suojana kuin pyyhettä harteilla. Seoksen huuhtelu onnistuu helpoiten mahdollisimman lämpimällä vedellä, että jo kiinteytynyt kookosöljy muuttuu nestemäiseksi. En yleensä pese hoidon jälkeen hiuksia shampoolla jos tuntuu, että saan vedellä kaiken huuhdeltua pois. Latvoihin laitan kuitenkin aina suihkussa vielä hoitoainetta.

Tällä hoidolla lähtee päänahasta pois niin kutina kuin hilse. Hiuksista tulee kosteutetut ja vähemmän sähköiset. Over all - toimiva vastine kaupan valmiille öljyhoidoille ja vielä edullisempi. Sekä toimii myös herkkis päänahkaan niinkuin omani :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Inked princess

Mä oon ehdottomasti tennarityttö. Niissä kengissä viihdyn parhaiten. Nuorempana tuli kuljettua tennarit jalassa ihan ympäri vuoden. Nykyään mukavuudenhaluisuus kuitenkin nakkaa mullekin jalkaan talvitohvelit kylmällä tai kumpparit märällä ilmalla. Mutta kohta, ainakin toivottavasti päästään nauttimaan vähän kuivemmasta kelistä. Ja kun asfaltit tulevat näkyviin jääkerroksen alta, onkin aika kaivaa esille taas lempparitennarit.

Tennareiden valinnassa mulla on aina muutama kriteeri. En tykkää hirveän paksusta pohjasta - mikä harmillisesti on ollut muotia nyt muutaman vuoden. Kengät pitää olla myös sellaiset jotka saa jalkaan ilman, että nauhat pitää joka kerta sitoa uudestaan. Tänä keväänä mun pitääkin ostaa itselleni uudet ehkä jopa kahdet tennarit jo omistamieni lisäksi. Viime kesänä kun kulutin loppuun mun niin rakkaat Addun valkoiset Superstarsit, joissa oli holoefekti-raidat. Niin söpöt! 

Ylin rivi - Nelly.com | Keskimmäinen rivi - Vamos.fi (merkki SOWHAT) | Alin rivi - Zalando.fi

Ja taas on edessä valinnan vaikeus.

Ps. Mitä mieltä ootte juoksutennareiden käytöstä normivaatteiden kanssa? Mä olin kauhuissani tästä trendistä silloin kun se tuli mutta nykyään kuulun samaan joukkoon. Ne on vaan niin mukavat!

Share

Pages